Tenis

Simona Halep si-a ales noul antrenor: "Vreau sa lucrez cu un roman"

Simona Halep a anuntat joi ca renunta la colaborarea cu Wim Fissette, iar la cateva ore dupa ca doreste sa fie antrenata de un roman.

"Eu vreau sa lucrez cu un antrenor roman. Sunt intr-o forma excelenta n acest moment, dar acum vreau sa colaborez din nou cu un roman. Strainii au alta mentalitate, as vrea sa am langa mine un antrenor care gandeste la fel ca mine, sa aiba dorinta de lupta, de victorie si sa nu cedeze la greu”, a decalrat Simona Halep, la postul Pro TV.

Desi nu a nominalizat inca antrenorul, cele mai mari sanse sa fie langa Halep pe are Daniel Dobre. Acesta a aparut neasteptat in loja jucatoarei la Turneul Campioanelor din Singapore.

Dobre a lucrat la clubul de tenis al lui Dinu Pescariu si a mai antrenat-o pe Alexandra Dulgheru, fara sa aiba rezultate notabile in aceasta profesie.

De cealalta parte, fostul antrenor al Simonei Halep, Wim Fissette, a adus rezultate notabile in domeniu, devenind celebru alaturi de fosta campioana Kim Klijsters, tripla campioana la US Open si campioana la Australian Open.

[news-110507]



Simona Halep si-a ales noul antrenor: "Vreau sa lucrez cu un roman"