Tenis

Turneul feminin de la Madrid începe în forță

Al cincilea turneu de 1000 de puncte din calendar în circuitul profesionist feminin de tenis debutează marți, 23 aprilie, la Madrid, cu un fond de premiere pus în joc de aproape 9 milioane de dolari.  

Aryna Sabalenka este deținătoarea titlului la Madrid Open, dar lidera mondială Iga Swiatek este dornică să-și ia revanșa pentru înfrângerea din 2023. Cele două au primul tur liber, dar alte jucătoare mai slab cotate nu se bucură de un asemenea privilegiu din partea organizatorilor.

Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra câștig de 25% pentru un bilet multiplu cu șapte selecții din tenis, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de tenis, Betano oferă jucătorilor săi un Modul Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut, și poate ajunge până la un maxim posibil de 14 selecții și un extra câștig de 70%. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Șapte selecții, un singur bilet cu o cotă de peste 60!

Din oferta Betano de marți 23 aprilie am ales șapte meciuri de tenis din turneul feminin de la Madrid și am mizat pe cota mai mari de 1.50 la fiecare meci în parte pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 25%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de tenis oferta este valabilă pentru piețele Câștigător, Handicap jocuri, Total seturi meci (Peste/Sub)

Sofia Kenin – Anna Karolina Schmiedlova (23 aprilie)
Câștigătoare – Sofia Kenin (cota 1.75)

Câștigătoare de Grand Slam la Australian Open în 2020, americanca Sofia Kenin are prima șansă în disputa cu Anna Karolina Schmiedlova. Scorul întâlnirilor directe este 2-0 în favoara lui Kenin, ultima dispută datând din 2019. Fostă numărul patru mondial, Kenin a câștigat un singur meci din cele zece jucate în acest an.

Brenda Furhvirtova – Arantxa Rus (24 aprilie)
Câștigătoare – Brenda Fruhvirtova (cota 1.98)

Prima confruntare directă între Fruhvirtova și Rus. Jucătoarea olandeză stă mai bine în clasamentul mondial (47) și este favorită în disputa cu Fruhvirtova (106).

Diana Shnaider – Anastasia Potapova (24 aprilie)
Câștigătoare – Anastasia Potapova (cota 1.87)

Duel între două jucătoare din Rusia cu meciuri în picioare în acest sezon. Potapova e clasată mai bine (39) și abordează acest meci cu experiența mai bogată de partea ei.

Magda Linette – Elisabetta Cocciaretto (24 aprilie)
Câștigătoare – Magda Linette (cota 2.47)

Italianca Elisabetta Cocciaretto a câștigat singura dispută directă de până acum, în finala turneului de la Tampico. Linette a ajuns la Madrid după finala pierdută la Rouen în fața americancei Sloane Stephens.

Mirra Andreeva – Taylor Townsend (24 aprilie)
Câștigătoare – Mirra Andreeva (cota 1.60)

Ajunsă între primele 16 de la Madrid în urmă cu un an, Andreeva vrea să egaleze rezultatul din 2023 cel puțin. Townsend evoluează în premieră pe tabloul principal de la Madrid.

Petra Martic – Cristina Bucșa (24 aprilie)
Câștigătoare – Petra Martic (cota 1.70)

Croata Martic a câștigat singurul duel de până acum contra Cristinei Bucșa, în 2023, la Montreal. Un singur meci a disputat Martic pe zgură în acest an și acela pierdut.

Robin Montgomery – Elina Avanesyan (24 aprilie)
Câștigătoare – Elina Avanesyan (cota 1.52)

Duel în premieră între cele două tinere jucătoare. Americanca Montgomery (20 ani) ocupă locul 183 mondial, în timp ce rusoaica Avanesyan se află pe 65 în clasament.

Cota peste 60!

Pe cele șapte meciuri de tenis de mai sus am obținut cota 66.16 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 3.308,45 de lei. Și pentru că am deblocat Modul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un extra câștig de 25% oferit de Betano care înseamnă 814,61 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Modul Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Extra câștigurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.



Turneul feminin de la Madrid începe în forță