Tenis

Simona Halep a renuntat la antrenorul Wim Fissette

Simona Halep a anuntat joi ca a renuntat la antrenorul belgian Wim Fissette, dupa nici un an de zile de colaborare.

"Colaborarea mea cu antrenorul Wim Fissette se incheie la finalul acestui an, in urma unei decizii luate de comun acord. A fost un an bun si frumos. Ii multumesc si ii doresc succes in continuare", a scris Halep pe retelele sociale.

Alaturi de Fissette, in 2014, Halep a ajuns in finalele turneelor de la Madrid, Roland Garros si Singapore, in semifinale la Wimbledon, in sferturi de finala la Australian Open si a castigat doua turnee, la Qatar si Bucuresti. De aceea, deja sunt voci pro si contra in randul fanilor dupa acest anunt, unii fiind de parere ca Halep face o mare greseala.

S-a aflat la un moment dat pe locul 2 in clasamentul WTA, incheind anul pe pozitia a treia.

La Turneul Campioanelor din 2014, Halep a adus alaturi de Fissette si un antrenor roman, pe Daniel Dobre, semn ca relatia cu belgianul era pe final. Fissette nu a coborat nici macar o data, la Singapore, sa ii dea sfaturi Simonei Halep, in timp ce toti antrenorii o facusera pentru jucatoarele lor, cu exceptia Serenei Williams. Au fost semne ca totul devenise rece.

Fissette a spus la Singapore ca i-a transmis Simonei Halep sa nu se oboseasca in meciul cu Ana Ivanovic, cel care a dus la epuizarea romancei in finala, dar si la aducerea in calcule a Serenei Williams, cea care a si castigat Turneul Campioanelor. Halep, insa, nu l-a ascultat, Fissette punand acest episod pe teama tineretii Simonei.

[news-110502]



Simona Halep a renuntat la antrenorul Wim Fissette