Tenis

Simona Halep pierde primul meci din 2019

Sursă foto: https://twitter.com/travel__Sports/

Revenita pe teren dupa mai bine de trei luni, Simona Halep a fost invinsa de Ashleigh Barty in turul doi la Sydney.

Jucatoarea din Australia s-a impus in doua seturi, scor 6-4, 6-4, dupa un meci intins pe durata a 87 de minute.

Pentru un prim meci al anului si dupa o lunga perioada de absenta din circuit Halep nu s-a miscat deloc rau pe teren, iar partida a fost una extrem de echilibrata.

Asa am trait Simona Halep - Ashleigh Barty la Sydney

Doar patru puncte au facut in cele din urma diferenta la total intre Halep si Barty, 69 la 65. La fel de adevarat este ca Halep a reusit doar noua puncte direct castigatoare tot meciul spre deosebire de cele 26 ale adversarei.

O singura data a condus Halep in partida, cu 4-3 dupa un break in setul secund, in rest gasindu-se intr-o permanenta alergare dupa adversara.

Barty a rupt prima echilibrul, la 3-1 in primul set, dar Halep a revenit egaland dupa doua game-uri la rand.

La 4-4 jucatoarea din tara noastra a avut 40-0 pe serviciul advers si a ratat obtinerea break-ului, pe care Barty avea sa-l realizeze in jocul urmator decisiv pentru castigarea primului set.

In setul secund Halep a salvat trei mingi de break la primul game pe serviciul sau (1-1), dupa care a ratat doua sanse de a trece in premiera la conducere (2-3).

Acest lucru s-a intamplat in cele din urma dupa game-ul sapte, insa Halep a ratat in jocul urmator sansa de a se distanta cand a avut 40-30 pe serviciu.

Barty a facut break si apoi a trecut in avantaj pe tabela (4-5) nu inainte ca Halep sa rateze alte doua mingi de break.

In cele din urma a 15-a jucatoare a lumii si-a adjudecat si setul secund cu acelasi scor, 6-4, salvand minge de game la 40-30 pe serviciul Simonei.



Simona Halep pierde primul meci din 2019