Tenis

Simona Halep castiga fara sa forteze cu Haddad Maia

Sursă foto: twitter.com

Favorita numarul doi pe tabloul feminin de la Wimbledon, Simona Halep si-a pus in valoare experienta superioara si a trecut de Beatriz Haddad Maia din Brazilia, o jucatoare extrem de incomoda, cu 7-5, 6-3, pentru un loc in turul 3. Meciul a fost live text in aceasta pagina.

Inceputul meciului a apartinut jucatoarei din America de Sud, Maia distantandu-se rapid la un neverosimil 3-0 cu break in fata.

Halep si-a intrat mai greu in ritm, egaland scorul dupa sase game-uri cu un nivel ridicat al jocului si pe fondul inmultirii erorilor jucatoarei din Brazilia.

Un nou break reusit de Maia a adus-o pe aceasta in pozitia de a servi pentru castigarea setului la 5-3. Halep insa nu a cedat presiunii si a facut rebreak trimitand setul in prelungiri. Au urmat alte trei game-uri castigate de jucatoarea noastra si Simona punea punct setului dupa 47 de minute.

Halep a mers pe sarma in debutul setului secund si a evitat in extremis break-ul in game-ul patru (2-2), dupa care Maia a revenit la conducere la capatul celui mai lung game al meciului.

Din acel moment Halep n-a mai cedat niciun game si s-a desprins in castigatoare, scor 6-3.

O victorie normala tinand cont de diferenta de valoare dintre cele doua jucatoare, un succes obtinut de Halep fara sa forteze decat atat cat a avut nevoie pentru a se desprinde in castigatoare.

Halep va juca in turul 3 cu invingatoarea dintre Carla Suarez Navarro si chinezoaica Shuai Peng.



Simona Halep castiga fara sa forteze cu Haddad Maia