Tenis

Ostapenko trece de Cirstea pentru o reintalnire cu Halep

Sursă foto: twitter.com/ChinaOpen

Jelena Ostapenko n-a facut nici pe departe meciul vietii cu Sorana Cirstea, dar a gresit mai putin si a fost mai concentrata la punctele cheie pentru o victorie in doua seturi, scor 6-4, 6-4. Meciul a fost live text aici.

Un scor putin mincinos dupa cele petrecute pe teren, mai ales daca ne gandim la procentajul de doar 31% pentru primul serviciu al lui Ostapenko in primul set.

Dupa un inceput cu trei break-uri la rand, letona s-a desprins la 4-1 si 5-2 pe fondul unui joc slab din partea Soranei.

Cirstea a revenit la 4-5 dupa un break si primul game de serviciu abia in jocul noua, insa nu a fost suficient pentru ca Sorana sa intoarca soarta primului set.

Ostapenko a condus cu 3-1 in al doilea la adapostul unui break. Cirstea a revenit si a egalat scorul dupa sase jocuri.

A urmat un game sapte incredibil pe care Cirstea l-a pierdut dupa 40-0 pe propriul serviciu. A fost practic game-ul care i-a taiat Soranei si putinul elan pe care si-l luase cu greu in acest meci.

Ostapenko s-a desprins la 5-3 cu break in fata si n-a avut nicio problema in a inchide meciul cu un game la zero pe serviciu.

Asadar, intr-una dintre semifinalele programate sambata se vor intalni Simona Halep si Jelena Ostapenko intr-o reeditare a finalei de la Roland Garros din acest an.



Ostapenko trece de Cirstea pentru o reintalnire cu Halep