Tenis

Asa am trait Sorana Cirstea - Jelena Ostapenko in sferturi la Beijing

Sorana Cirstea si Jelena Ostapenko s-au intalnit, vineri dimineata de la ora 9:30 a Romaniei, pentru un loc in semifinalele Openului Chinei de al Beijing.

FINAL Cirstea - Ostapenko 4-6, 4-6

SET 2, 4-6 Ostapenko pune capat intalnirii cu un game la zero pe propriul serviciu.

SET 2, 3-5 Doua mingi de break ratate de Cirstea in acest game. S-ar putea sa-i para rau Soranei pentru sansele irosite in acest meci.

SET 2, 3-4 Incredibil game! Cirstea a avut 40-0 pe serviciu, insa Ostapenko a revenit formidabil si a reusit break-ul dupa cinci puncte la rand.

SET 2, 3-3 Rebreak Cirstea dupa un game in care a obligat-o pe Ostapenko la o minge in plus si letona greseste tot mai mult.

SET 2, 2-3 Cirstea strange scorul dupa primul ei game de serviciu. Ramane un break diferenta.

SET 2, 1-3 Ostapenko are un serviciu mizerabil in acest meci, in sensul ca rareori reuseste sa treaca prima minge peste fileu. O "ajuta" Cirstea cu doua retururi la rand in plasa fileului.

SET 2, 1-2 Break pentru Ostapenko, primul in acest set secund.

SET 2, 1-0 Cirstea conduce pentru prima data in acest meci dupa un game in care a servit mai bine.

SET 1, 4-6 Ostapenko inchide setul la serviciu. Doar al doilea game de serviciu reusit de letona. Un prim set de 36 minute in care cele doua jucatoare au avut acelasi numar de erori nefortate (13). Incredibil procentajul la primul serviciu al Jelenei Ostapenko, doar 31%!

SET 1, 4-5 Jocul Soranei incepe sa se adune cu fiecare punct si jucatoarea noastra isi face in premiera serviciul.

SET 1, 3-5 Seria break-urilor continua cu un altul trecut in dreptul Soranei.

SET 1, 2-5 Nici de aceasta data Cirstea nu reuseste sa-si castige serviciul. Ostapenko obtine un nou break si va servi pentru castigarea setului.

SET 1, 2-4 Ostapenko are mari probleme pe primul serviciu si comite a patra dubla greseala. Sorana prinde un retur pe linie si recupereaza rapid un break.

SET 1, 1-4 Se inmultesc erorile in jocul Soranei si Ostapenko profita punand al doilea break pe tabela in dreptul sau. Adrian Cruciat este solicitat de Sorana la banca.

SET 1, 1-3 Ostapenko se desprinde pe tabela dupa primul game castigat pe serviciu.

SET 1, 1-2 Al treilea break consecutiv. Cirstea isi pierde pentru a doua oara serviciul in conditiile in care a avut 30-0.

SET 1, 1-1 Cirstea isi ia rapid break-ul inapoi si nu pare dispusa sa faca niciun pas in spate.

SET 1, 0-1 Ostapenko ia mingea devreme si loveste aspru la limita. Cirstea este surprinsa de lungimea loviturilor si cedeaza break-ul inca din primul game.

10:32 A inceput meciul cu Sorana Cirstea la serviciu.

Va fi doar a doua intalnire in circuit, dupa cea de la US Open 2017, unde Ostapenko a eliminat-o pe Cirstea cu un dublu 6-4 in turul al doilea.

Meciul Cirstea - Ostapenko este al doilea in programul zilei de vineri pe terenul secund dupa o intalnire din turneul masculin.



Asa am trait Sorana Cirstea - Jelena Ostapenko in sferturi la Beijing