Indian Wells

Simona Halep in semifinale la Indian Wells dupa o revenire fabuloasa in decisiv

Sursă foto: twitter.com/wta

Condusa cu 3-1 in setul decisiv al meciului cu Petra Martic si in conditiile unui vant care a dat peste cap toate calculele hartiei, Simona Halep a revenit in stil de mare campioana si a castigat meciul dupa cinci game-uri la rand, cu 6-4, 6-7 (5), 6-3.

Asa am trait Simona Halep - Petra Martic in sferturi la Indian Wells. Simona revine in decisiv de la 1-3

Primul set a stat sub semnul echilibrului si doar un singur break obtinut de Halep in chiar primul game al meciului a facut diferenta. Jucatoarea noastra a mai avut doua sanse de break la 3-1, oportunitati de care n-a reusit sa profite. Martic a mentinut suspansul pana la final cu serviciul, cand Halep a punctat decisiv.

Croata a aruncat toate armele in lupta in setul secund si s-a desprins rapid la 3-0 pe tabela, dupa ce in jocul al doilea isi trecuse in cont primul sau break.

Halep nu a cedat si, la 5-4 cand Martic servea pentru set, i-a luat acesteia break-ul si a trimis setul in prelungiri. S-a ajuns la tie-break unde croata a castigat, cu 7-5.

Reactie | Halep nu stie cum a castigat cu Martic

Martic avea sa intre cu un moral excelent in decisiv unde, dupa ce a salvat doua mingi de break la 1-0 pentru Halep, a izbutit sa castige contra serviciului si sa preia initiativa la 3-1 pe tabela.

A fost momentul in care Halep a dat drumul la jocul care o recomanda lider mondial si nu a mai fost de oprit pana la final. Cinci game-uri la rand pentru Simona, cu mentiunea ca la 3-3 Martic a avut minge de break anulata de Halep.

Simona Halep devine astfel prima jucatoare calificata in semifinalele de la Indian Wells, unde urmeaza a juca impotriva invingatorei dintre Naomi Osaka si Karolina Pliskova.



Simona Halep in semifinale la Indian Wells dupa o revenire fabuloasa in decisiv