Indian Wells

Activează Modul Multiplu la Indian Wells pentru un potențial extra câștig de până la 70 la sută

Turneul de la Indian Wells programează, luni, 11 martie, mai multe meciuri extrem de interesante din faza turului al treilea în competiția feminină. Maria Sakkari, Naomi Osaka, Elina Svitolina, Sloane Stephens sau Marketa Vondrousova sunt favorite în meciurile lor pentru calificarea în optimile de finală la competiția dotat cu premii totale în valoare de aproape 9 milioane de dolari americani. 

Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra câștig de 20% pentru un bilet multiplu cu șase selecții din tenis, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Un Modul Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de tenis, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum două selecții pe un bilet multiplu și poate ajunge până la un maxim posibil de 14 selecții și un extra câștig de 70%. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Șase selecții, un singur bilet pentru o cotă de peste 20

Din oferta Betano de luni, 11 martie, am ales șase meciuri programate în turneul feminin de tenis de la Indian Wells și am mizat pe cote mai mari de 1.50 la fiecare partidă în parte pentru a debloca astfel Modul Multiplu, în cazul acesta de 20%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de tenis oferta este valabilă pentru piețele Câștigător, Handicap jocuri, Total seturi meci (Peste/Sub).

Marta Kostyuk – Marketa Vondrousova
Câștigător - Marketa Vondrousova (cota 1.53)

Locul 7 mondial și campioană la Wimbledon în 2023, Marketa Vondrousova are prima șansă la victorie în duelul cu Marta Kostyuk (32 mondial). Singurul duel de până acum a fost câștigat de Vondrousova în 2023 la Billie Jean King Cup. Kostyuk este a cincea jucătoare din 2024 ca procentaj al victoriilor obținute raportat de numărul de meciuri disputate (13-5), ucraineanca impresionând la începutul anului cu sfertul de finală disputat la Australian Open.

Caroline Garcia – Maria Sakkari
Câștigător – Maria Sakkari (cota 1.55)

Un duel ajuns la episodul cu numărul șase între două jucătoare de top din circuitul feminin. Scorul la general este egal (3-3), dar Sakkari pornește cu avantajul unui clasament mai bun și al ultimelor rezultate, jucătoarea din Grecia impunându-se în ultimele trei dispute directe cu Garcia, de fiecare dată pe hard.

Anna Blinkova – Diane Parry
Câștigător – Anna Blinkova (cota 1.62)

Pentru prima dată se înfruntă Blinkova și Parry în circuitul mondial. În acest an Blinkova are 7-6 record, în timp ce Parry este la 8-4, după ce a disputat două sferturi de finală, la Auckland și Austin. Blinkova a jucat sferturi la San Diego și optimi la Cluj-Napoca. Câștigător -

Sloane Stephens – Daria Kasatkina
Câștigător – Sloane Stephens (cota 2.10)

Campioană la US Open în 2017, Sloane Stephens a eliminat-o în runda secundă de la Indian Wells pe Sorana Cîrstea, favorita numărul 19 a turneului californian. Chiar dacă Daria Kasatkina stă mai bine în clasament la ora actuală (12 WTA), Stephens conduce la general, câștigând patru din cele cinci dispute directe. Ultima oară cele două s-au întâlnit la Australian Open anul acesta, unde Stephens a revenit de la set pierdut câștigând în decisiv.

Naomi Osaka – Elise Mertens
Câștigător – Naomi Osaka (cota 1.57)

Revenită în circuit după o absență importantă, Naomi Osaka a disputat nouă meciuri anul acesta, impunându-se în cinci dintre acestea. Japoneza a făcut sfert de finală la Doha, iar la Indian Wells a ajuns în turul al treilea fără set pierdut. Cu excepția finalei de la Hobart în debutul anului, Mertens n-a reușit să lege două victorii în ultimele patru turnee disputate. Osaka are 3-1 la general cu Mertens, ultimul duel având loc în 2021.

Elina Svitolina – Emma Navvaro
Câștigător – Elina Svitolina (cota 1.60)

Duel în premieră între Svitolina și Navarro, două jucătoare dintre primele 25 ale lumii. Svitolina are 10-3 record în acest an, cu finală disputată la Auckland, în timp ce Navarro a disputat 21 de meciuri, câștigând 16. Iberica a cucerit titlul la Hobart și a jucat semifinală la Auckland și San Diego. În primul tur a trecut de o altă ucraineancă, Lesia Tsurenko, după ce a întors de la set pierdut.

Pe cele șase meciuri de tenis de mai sus din turneul de la Indian Wells am obținut cota 20.26 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 1.013,32 de lei. Și pentru că am deblocat Modul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un extra câștig de 20% oferit de Betano care înseamnă 192,66 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Modul Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Extra câștigurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Decisiv din Primul Set

La turneul de la Indian Wells, masculin și feminin, poți câștiga în avans cu oferta ”Decisiv din Primul set” dacă jucătorul sau jucătoarea pe care ai pariat se impune în primul set cu 6-0 sau 6-1. În acel moment pariul este câștigător, fără să mai aștepți deznodământul final și fără să mai conteze dacă adversarul revine și întoarce rezultatul.

Oferta ”Decisiv din Primul Set” se aplică doar în cazul pariurilor pe piața ”Câștigătorul meciului” (Meci H2H).

Urmărești și pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul meciurilor de tenis de la Indian Wells.

Pentru a accesa Urmărești și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).



Activează Modul Multiplu la Indian Wells pentru un potențial extra câștig de până la 70 la sută