Indian Wells

Halep rateaza calificarea in finala dupa un meci de cosmar

Sursă foto: twitter.com/bnpparibasopen

Lidera mondiala Simona Halep a fost doar o palida umbra a jucatoarei care isi propune sa castige un Grand Slam in semifinala de la Indian Wells cu Naomi Osaka. Asa am trait Simona Halep cu Naomi Osaka in semifinale la Indian Wells

Sportiva de 20 ani din Japonia a invins-o pe Halep cu un categoric 6-3, 6-0, dupa un meci incheiat in putin peste o ora.

Partida in care de la 3-3 si 30-0 in primul set Halep n-a mai jucat nimic, si nici macar interventia antrenorului Darren Cahill n-a reusit sa resusciteze jocul in picaj al romancei.

Halep a ratat minge de break prin care ar fi preluat conducerea cu 4-3, pentru ca apoi sa-si piarda ea serviciul dupa un game in care condusese cu 40-15.

Nu se intampla prea des pentru Halep sa piarda noua game-uri la rand precum in acest meci cu Osaka, o adversara mult mai slab cotata si pe care o invinsese de trei ori in precedentele dispute.

Osaka o va intalni asadar in final pe rusoaica Daria Kasatkina intr-un duel pe care probabil nimeni nu-l anticipa la inceputul turneului.

Cahill in dialog cu zidul Halep. Un nou episod

Halep ramane cu regretul de a nu fi ajuns inca o data in finala de la Indian Wells, turneu pe care il castiga in urma cu trei ani.

Fara a incerca sa-i gasim vreo scuza pentru jocul slab din semifinala cu Osaka, sa nu uitam ca Halep a ajuns in California dupa mai multe saptamani de pauza fortata cauzata de accidentarea la picior.

“Sper sa castig cateva meciuri”, spunea Halep inaintea debutului sau la editia din acest an a turneului de la Indian Wells, iar din acest punct de vedere obiectivul pare sa fi fost atins.

In mod normal Halep va continua seria americana pe hard cu turneul de la Miami.



Halep rateaza calificarea in finala dupa un meci de cosmar