Indian Wells

Asa am trait Simona Halep cu Naomi Osaka in semifinale la Indian Wells

Simona Halep a jucat pentru un loc in finala de la Indian Wells, sambata dimineata, dupa ora 7:30 a Romaniei, impotriva japonezei Naomi Osaka.

Kasatkina produce surpriza si e prima finalista la Indian Wells

FINALA Halep - Osaka 3-6, 0-6

SET 2, 0-6 Osaka salveza patru mingi de break si inchide meciul din a treia oportunitate.

SET 2, 0-5 Halep scapa reverul afara si ofera adversarei un al treilea break in acest set.

SET 2, 0-3 Trei mingi de break pentru Osaka in acest game. Halep se grabeste si comite erori nefortate pe care in mod normal nu le-ar face. Al doilea break pentru Osaka in acest set. Cahill e chemat la banca. Cahill in dialog cu zidul Halep. Un nou episod

SET 2, 0-2 Halep conduce 30-15 pe serviciul advers, dar pierde trei puncte la rand. Egaleaza dupa un atac la fileu, dar Osaka face diferenta la serviciu si consolideaza break-ul.

SET 2, 0-1 Dubla greseala comisa de Halep la minge de break pentru Osaka.

SET 1, 3-6 Osaka inchide setul cu un as la fel cum incepuse de altfel partida. Un prim set ajudecat in putin peste jumatate de ora.

SET 1, 3-5 Pusa sub presiune Halep produce punctul meciului de pana acum. Un lung de linie castigator dupa care Simona are primul gest de incurajare, insa nu este de ajuns pentru a castiga game-ul. Break reusit de Osaka de la 40-15 pentru Halep, al doilea in acest meci.

SET 1, 3-4 Minge de break ratata de Halep in acest game. Simona va servi cu mingi noi pentru restabilirea egalitatii.

SET 1, 3-3 Inca un game de serviciu reusit de Halep. Se joaca rapid cu schimburi scurte.

SET 1, 2-3 Osaka reactioneaza dupa noua puncte pierdute la rand si revine la conducere.

SET 1, 2-2 Halep castiga al doilea game la zero si ajunge la opt puncte adjudecate la rand. Osaka n-a mai obtinut niciun punct dupa break-ul obtinut.

SET 1, 1-2 Break rapid obtinut de Halep fara punct pierdut. Osaka s-a grabit si a gresit toate punctele jucate.

SET 1, 0-2 Halep comite o dubla greseala la minge de break si astfel game-ul intra in contul japonezei.

SET 1, 0-1 O prima minge de break salvata de Osaka printr-un rever plasat in coltul terenului. In cele din urma japoneza pune primul game pe tabela in dreptul ei.

7:20 Incepe meciul cu Osaka la serviciu.

Halep o conduce pe Osaka la general, scor 3-0, ultima intalnire avand loc in optimile Australian Open din acest an, cand jucatoarea noastra s-a impus in doua seturi.Asa am trait Simona Halep cu Naomi Osaka in semifinale la Indian Wells