Tenis

Halep spune ca nu vorbeste cu Bouchard: “Nu i-am urat bafta”

Sursă foto: twitter.com

Eugenie Bouchard a povestit dupa victoria cu Maria Sharapova ca mai multe jucatoare din circuitul WTA i-au urat succes in meciul cu rusoaica.

Intrebata despre acest subiect Simona Halep a declarat ca nu s-a numarat printre jucatoarele care i-au transmis incurajari lui Bouchard.

“Nu i-am urat baftă lui Bouchard, pentru că nu vorbim. Ea este diferită. Nu o pot judeca pentru asta, nici nu o pot admira. Nu am nimic de spus despre persoana ei”, a comentat Halep.

“Cat despre Maria Sharapova, ea s-a intors. Nu ma gandesc prea mult, pentru ca multi jucatori au dificultati la acest nivel, cel mai inalt nivel din tenis. Pentru mine e acelasi lucru daca Maria este sau nu aici. Nu simt o extra motivatie. Nu ne-am intalnit inca, dar pentru mine este acelasi lucru”, a adaugat Halep.

Bouchard a fost in 2014 protagonista unui gest urat inaintea disputei Canada – Romania din Fed Cup, cand dupa tragerea la sorti a meciurilor a refuzat sa-i intinda mana Alexandrei Dulgheru.Halep spune ca nu vorbeste cu Bouchard: “Nu i-am urat bafta”