Tenis

Bouchard o elimina pe Sharapova la Madrid dupa un duel inceput in afara terenului

Sursă foto: twitter.com

Eugenie Bouchard a reusit, luni seara, prima victorie din cariera in fata Mariei Sharapova, pe care a invins-o dupa trei seturi aprig disputate in turul doi al turneului WTA de la Madrid.

Duelul celor doua jucatoare a fost prefatat de un adevarat razboi al declaratiilor, Bouchard fiind una dintre cele mai vocale contestatare in ceea ce priveste revenirea Mariei Sharapova in tenis dupa perioada de suspendare.

Bouchard a numit-o pe rusoaica “trisoare” si a spus ca sportivi de genul acesta n-ar trebui lasati sa mai concureze.

Sportiva din Canada, nici ea vreo usa de Biserica, ne amintim de episodul cand a refuzat sa dea mana cu Alexandra Dulgheru la Fed Cup, a castigat pe teren duelul cu Sharapova in aproape trei ore, cu 7-5, 2-6, 6-4.

“Am fost inspirata pentru ca multe jucatoare au venit in privat si mi-au urat succes. Jucatoare cu care in mod normal nu vorbesc. Am vrut sa castig pentru mine, dar si pentru toti acesti oameni”, a spus Bouchard.

Numarul 60 mondial, fosta finalista la Wimbledon, o va intalni in turul al treilea pe Angelique Kerber, principala favorita a turneului de la Madrid in absenta Serenei Williams, insarcinata.



Bouchard o elimina pe Sharapova la Madrid dupa un duel inceput in afara terenului