Billie Jean King Cup

Simona Halep: "Let's start"

Aflata dupa Australian Open cu un picior in groapa, Simona Halep este acum in mare verva si a publicat pe retele sociale in mesaj in limba engleza legat de meciul cu Cehia din Fed Cup. 

"Let's start", a scris Simona Halep doar in engleza, pe Facebookm afisand si imaginea de mai sus, cu racheta sa pe pardoseala arenei din Cluj.

Ea afisa de obicei pe Facebook mesaje in limba romana, traduse apoi in engleza. De data aceasta, se pare ca sederea in Australia, desi scurta pe terenul de tenis, i-a oferit momente in afara in care si-a aprofundat cunostintele de engleza.

Partida Romania - Cehia, din sferturile de finala ale Fed Cup, va avea loc pe 6 si 7 februarie, in Sala Polivalenta din orasul Cluj. 

Lotul Romaniei este urmatorul: Simona Halep (2 WTA),  Monica Niculescu (40 WTA) si Andreea Mitu (96 WTA) si Raluca Olaru.

Irina Begu si Alexandra Dulgheru sunt accidentate. Cehia a anuntat lotul deplasat in Romania, Petra Kvitova si Karolina Pliskova fiind principalele "rachete" la simplu. 

Simona Halep trebuia sa se opereze de deviatie de sept si urma sa rateze meciul de Fed Cup, insa s-a razgandit in ultimul moment. 

Anuntul ca a Halep suferea in tacere de complicatii ORL din cauza carora ar trebui sa se opereze venit la cateva zile dupa eliminarea de la Australian Open si a fost adus de tatal sportivei. La cateva ore distanta, sambata, Halep a confirmat ea insasi: se va opera de deviatie de sept. Insa, la cateva distanta dupa aceste declaratii, ea s-a razgandit subit.



Simona Halep: "Let's start"