Billie Jean King Cup

Ilie Nastase: “Numai la fete puteam sa fiu eu capitan”

Ilie Nastase, capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, a glumit in stilul caracteristic la conferinta de presa care a avut loc, miercuri la pranz, la Sala Polivalenta in pregatirea meciului cu Belgia de la finalul acestei saptamani.

“Puteam eu sa fiu capitan la baieti? Numai la fete puteam sa fiu capitan”, a declarat Nastase.

In alta ordine de idei, Nastase a spus ca nu-si face probleme ca arena nu va fi plina in cele doua zile de competitie.

“Avem 15.000 de locuri sa ne facem probleme? Eu zic ca da, ar fi venit 15.000 de oameni daca aveam o sala”, crede Nastase.

Acesta a indicat ca la simplu, daca nu apar eventuale accidentari nedorite, vor juca Sorana Cirstea si Irina Begu.

Intrata mai tarziu in pregatirea echipei Romaniei din cauza unor probleme de sanatate, Begu a vorbit la randul sau despre meciul cu Belgia.

“Sunt sigura ca in zilele urmatoare domnul Nastase ne va sfatui si ne va ajuta pentru meciul din weekend. Fed Cup este o competitie diferita, sunt mult mai multe emotii si, indiferent de echipa intalnita, trebuie sa fim atente si sa luptam pentru fiecare punct”, a declarat Begu.

“Initial nu-mi programasem sa joc si dublu la Sankt Petersburg, dar am vorbit si cu Monica pentru a avea cateva meciuri in picioare. Am avut doua meciuri, dar important e ca am jucat din nou impreuna. Speram sa castigam dupa simplu si sa nu ajungem la dublu, dar noi vom fi pregatite”, a completat jucatoarea noastra.



Ilie Nastase: “Numai la fete puteam sa fiu eu capitan”