Billie Jean King Cup

Halep readuce Romania la conducere. Konta are acum toate motivele sa planga

Sursă foto: twitter.com/fedcup

Simona Halep a castigat al doilea sau meci de simplu in cadrul confruntarii cu Marea Britanie, nelasandu-i nicio sansa Johannei Konta, cea care sambata a provocat un scandal monstru pe un motiv doar de ea stiut.

Halep s-a impus cu un categoric 6-1, 6-3 in mai putin de o ora si jumatate. Dupa un prim set in care a facut legea pe teren, Halep a avut emotii doar in debutul setului secund.

In stil de mare campioana, Halep a revenit de la 1-3 si s-a impus in final cu 6-3, dupa cinci game-uri la rand.

Reactia Simonei Halep dupa a doua victorie in fata britanicelor: "E prima oara cand mi se intampla"

Asa am trait meciul Halep - Konta

SET 2, 6-3 Minge de meci Simona Halep si jucatoarea noastra incheie cu un serviciu as. Romania conduce 2-1 si mai are nevoie de o victorie pentru ramanerea in Grupa Mondiala II.

SET 2, 5-3 Inca un break reusit de Halep si jucatoarea noastra va servi pentru victorie.

SET 2, 4-3 Halep isi castiga game-ul de serviciu si revine la conducere dupa al treilea joc la rand.

SET 2, 3-3 Trei mingi de break pentru Halep. Primele doua sunt salvate de britanica, dar a treia minge o trimite in fileu si Halep face rebreak.

SET 2, 2-3 Doua puncte castigate la rand de Halep de la 30-30 si jucatoarea noastra ramane aproape. Un singur break face diferenta.

SET 2, 1-3 Halep iese la atac si face rost de doua mingi de rebreak dupa atacuri foarte adanci cu forehand-ul. Konta isi face in cele din urma serviciul si scapa dintr-o situatie incordata. Publicul simte momentul si o incurajeaza pe Simona.

SET 2, 1-2 Halep isi pierde in premiera serviciul in acest meci.

SET 2, 1-0 Controversa in debutul setului secund. La 30-30 arbitra din scaun coboara si valideaza o minge in teren pentru Konta. Halep nu este de acord si arata o alta minge. Minge de break pentru adversara, prima in acest meci, pe care Halep o anuleaza cu un forehand castigator. Halep serveste exceptional si mingea nu mai vine inapoi.

SET 1, 6-1 Break la zero Halep dupa un set de doar 28 de minute.

SET 1, 5-1 In continuare serviciul Simonei functioneaza impecabil si Konta are toate motivele sa planga la acest scor.

SET 1, 4-0 Halep serveste impecabil in acest debut de partida si nu o lasa pe Konta nici sa respire.

SET 1, 3-0 Al doilea break la rand reusit de Halep, care incepe foarte hotarata acest meci.

11:00 A inceput partida a treia de simplu care le opune pe Simona Halep si Johanna Konta.Halep readuce Romania la conducere. Konta are acum toate motivele sa planga