Fed Cup

Florin Segarceanu explica alegerea facuta la dublu in meciul cu Rusia

Sursă foto: https://twitter.com/RamonaToderas

Capitanul nejucator Florin Segarceanu a surprins pe toata lumea cu alegerea perechii de dublu in partida decisiva a confruntarii Romania – Rusia din Fed Cup.

Florin Segarceanu a optat pentru dublul formati din Jaqueline Cristian si Elena Ruse, desi initial fusese anuntata perechea Raluca Olaru / Ioana Bara.

”Raluca Olaru a avut nişte probleme la spate în timpul săptămânii, erau la un moment dat rezolvate şi la încălzire a simţit acest lucru. A spus că nu este sută la sută aptă. A trebuit să iau o decizie foarte rapid şi formula pe care am crezut-o în acel moment Jaqueline cu Gabi Ruse, care joacă de mult timp împreună”, a declarat Segarceanu la Digi Sport.

”Am mers pe varianta cu Jaqueline. Gabi Ruse este o fire mai agitată, dar problema se pune în momentul în care trebuie să formezi alte cupluri. Jaqueline a spus că vrea să joace cu Gabi Ruse, Gabi Ruse a spus că e aptă şi că vrea să joace. Rusoaicele au făcut un meci extraordinar”, a mai declarat capitanul nejucator al Romaniei.

Rusia a invins Romania, cu 3-2, si s-a calificat in faza finala a Fed Cup de la Budapesta (14-19 aprilie).

Romania va juca un baraj pentru ramanerea in Grupa Mondiala.Florin Segarceanu explica alegerea facuta la dublu in meciul cu Rusia