Billie Jean King Cup

Fed Cup: Programul meciurilor intalnirii Romania-Germania. Begu in primul meci de sambata

Vineri dupa pranz a avut loc tragerea la sorti a meciurilor intalnirii Romania-Germania din cadrul barajului de ramanere in Grupa Mondiala. Lidera echipei noastre, Simona Halep, va juca sambata in al doilea meci de simplu. Confruntarea Romania-Germania se joaca pe zgura in sala la Cluj-Napoca. Cine castiga evita retrogradarea din elita tenisului feminin.

Sambata, de la 13:00, in primul meci se vor intalni Irina Begu si Angelique Kerber. Apoi, in meciul al doilea, se vor duela Simona Halep si Andrea Petkovic.

Simona Halep deschide ziua de duminica, tot de la 13:00, contra lui Angelique Kerber, dupa care este programat meciul patru de simplu, Begu contra Petkovic.

In caz de egalitate dupa cele patru meciuri de simplu se va disputa intalnirea decisiva de dublu: Dulgheru/Niculescu contra Goerges/Beck.

Iata mai jos ce au declarat fetele noastre:

Simona Halep: "O cunosc pe Andrea, am mai jucat impotriva ei si sper sa fie. Suntem pregatite. Suprafata de la Cluj se apropie mult de una normala de zgura. La Stuttgart terenul este mult mai rapid decat acesta".

Irina Begu: "N-are prea mare importanta ca deschid ziua de sambata. Sunt pregatita sa-mi fac treaba. Publicul m-a ajutat oriunde am jucat, la Galati sau Montreal. Presiunea va fi pe ea si fata de ultima intalnirea cu ea (n.r. - Kerber) lucrurile stau altfel acum. Sunt odihnita si stiu cum sa abordez partida din punct de vedere tactic".

Capitanul nejucator Alina Tecsor: "Am decis intre Irina si Monica pentru simplu in urma discutiilor cu fetele. Irina are sansa revansei cu Kerber"

Simona Halep si Irina Begu sunt jucatoarele noastre pentru meciurile de simplu. La dublu vom conta pe Alexandra Dulgheru si Monica Niculescu.

Germania mizeaza pe Angelique Kerber si Andrea Petkovic al simplu, pentru ca la dublu sa intre Julia Goerges si Annika Beck.



Fed Cup: Programul meciurilor intalnirii Romania-Germania. Begu in primul meci de sambata