Billie Jean King Cup

Cirstea explica infrangerea cu Wickmayer si spune ca terenul n-a avantajat-o

Sursă foto: facebook.com/FRTenis

Sorana Cirstea a fost invinsa de Yanina Wickmayer dupa un meci de 3 ore si 20 de minute, dar spune ca totul s-a decis la micile greseli pe care le-a comis la mingile de retur. Belgia conduce Romania cu 2-0 dupa prima zi a partidei din Grupa Mondiala II a Fed Cup.

“A fost un meci lung in care am avut foarte multe sanse, pe care din pacate nu am reusit sa le fructific. Trebuia sa fiu mai agresiva in anumite momente. Nu cred ca am pierdut din cauza serviciului, ci din cauza returului pe mingile de break”, a spus Cirstea intr-o conferinta de presa.

In pofida consumului urias de energie, Cirstea spune ca duminica va fi din nou pe teren impotriva lui Kirsten Flipkens.

“Sunt onorata ca am fost convocata la Fed Cup, o competitie care se joaca rar. Fizic sunt ok, nu cred ca o sa am probleme maine. Reprezint Romania si vreau sa aduc un punct”, a mai spus Cirstea.

Jucatoarea noastra a mai explicat ca suprafata de joc montata in Polivalenta a facut ca schimburile sa fie unele lungi.

“Suprafata e lenta si din aceasta cauza a fost greu sa evit schimburile lungi. Jocul meu se incheie in cateva schimburi”, a adaugat Sorana.

Duminica, in al patrul meci de simplu, Cirstea ar trebui sa o intalneasca pe Flipkens. In debutul zilei, de la ora 13:00, Monica Niculescu are misiunea de a ne mentine in meci contra Yaninei Wickmayer.



Cirstea explica infrangerea cu Wickmayer si spune ca terenul n-a avantajat-o