Billie Jean King Cup

Cirstea aduce primul punct in meciul Romania - Canada

Sursă foto: facebook.com/romaniafedcup

Sorana Cirstea n-a stat prea mult la discutii pe teren, sambata, in primul meci de simplu al confruntarii Romania - Canada din primul tur al Grupei Mondiale II in Fed Cup.

Cirstea s-a impus in fata lui Carol Zhao, cu 6-2, 6-2, dupa un meci scurt de doar 54 de minute.

Doar in debutul setului secund Cirstea a avut putine emotii cand, dupa ce reusise primul break al meciului la 2-1, Zhao a revenit imediat cu rebreak egaland scorul pe tabela.

Au urmat patru game-uri la rand pentru Cirstea si un prim set adjudecat cu break, ceea ce i-a oferit Soranei sansa de a intra cu serviciul in actul al doilea.

Meciul a curs in continuare practic in aceeasi directie si Sorana nu i-a mai lasat nicio sansa adversarei pana la final.

O diferenta de valoare mai mult decat evidenta tradusa in acest scor sever si Romania are 1-0 dupa primul meci de simplu al zilei de sambata.

Vedeti mai jos cum am trait LIVE TEXT meciul Cirstea- Zhao:

SET 2, 6-2 Cirstea inchide meciul rapid, cu break, dupa 54 de minute si aduce primul punct Romaniei in confruntarea cu Canada.

SET 2, 5-2 Zhao prinde o rama dupa un schimb prelungit si Cirstea reuseste al doilea game consecutiv la zero pe propriul serviciu.

SET 2, 4-1 Inca un game de serviciu pe care Cirstea il bifeaza fara nicio emotie. La doua jocuri de obtinerea victoriei.

SET 2, 3-0 Game la zero castigat de Cirstea pe propriul serviciu.

SET 2, 2-0 Cirstea incepe setul cum nu se poate mai bine, cu un break.

SET 1, 6-2 Primul set este inchis de Cirstea cu break, iar jucatoarea noastra va avea avantajul serviciului in debutul setului urmator.

SET 1, 4-2 Cirstea se desprinde din nou cu break in fata.

SET 1, 2-2 Rebreak rapid reusit de Zhao.

SET 1, 2-0 Primul break al meciului reusit de Cirstea.

13:09 A inceput meciul cu Sorana la serviciu.



Cirstea aduce primul punct in meciul Romania - Canada