Tenis

Doua variante surpriza de echipament pentru Halep

Sursă foto: twitter.com/natsportuae

Aflata in pragul debutului la Australian Open, Simona Halep n-a semnat inca o intelegere cu un sponsor tehnic dupa renuntarea la Adidas.

Americanii de la Nike se afla in pole position pentru un contract pe patru ani, asa cum am anuntat aici, insa Halep continua sa pastreze misterul.

“In ceea ce priveste noul partener tehnic, de imbracaminte, doresc sa va anunt ca nu e nimic semnat deocamdata si ca managementul meu este inca in discutii cu mai multe companii iar in momentul in care se va concretiza ceva va asigur ca veti fi primii care veti afla. Partea de outfit este foarte importanta pentru mine si pentru personalitatea mea de aceea voi face foarte atent alegerile”, scria Halep pe contul ei de Facebook in urma cu doua zile.

O reactie care alimenteaza si mai mult speculatiile, presa internationala avansand pe langa Nike si Lacoste alte doua nume care ar putea sa o echipeze pe lidera mondiala a tenisului feminin.

Primii sunt japonezii de la Asics, cei care au semnat in acest an cu Novak Djokovic, si el un fost port drapel al Adidas, dupa cum anunta site-ul footwearnews.com

Halep ar reprezenta exact ce are nevoie Asics pentru a intra in forta in circuitul feminin de tenis. O jucatoare tanara, aflata pe val si care in prezent este lidera clasamentului WTA.

Un alt nume vehiculat este K-Swiss, un brand de incaltaminte sportiva mai putin cunoscuta la noi si care se afla pe piata din 1966 fiind infiintata de doi frati elvetieni, Art si Ernie Brunner.



Doua variante surpriza de echipament pentru Halep