Australian Open

Tecau si Mergea, debut cu dreptul in turneul de dublu la Australian Open

Horia Tecau si Florin Mergea, candva parteneri de dublu in echipa de Cupa Davis a Romaniei si campioni de juniori la Wimbledon (2002), au pasit cu dreptul in competitia de dublu de la Australian Open.

Tecau si noul sau partener de dublu, olandezul Jean-Julien Rojer, au trecut in doua seturi de perechea Teimuraz Gabasvili (Rusia)/Mikhail Kukushkin (Kazahstan), cu 6-2, 7-5.

Tecau si Rojer sunt favoriti 10 la castigarea turneului de dublu si vor intalni in turul doi cu invingatorii meciului dintre Yuki Bhambri (India)/Michael Venus (Noua Zeelanda) si Roberto Bautista Agut/Daniel Gimeno Traver (Spania).

Pe un alt teren, Florin Mergea si austriacul Oliver Marach au dispus de asemenea in doua seturi de favoritii numarul 16, Santiago Gonzalez (Mexic)/Scott Lipsky (SUA), cu 6-3, 7-6 (6).

Aflati pe partea de sus a tabloului, Mergea si Marach vor da piept in turul doi cu invingatorii partidei dintre Dustin Brown (Germania)/Gael Monfils (Franta) si Pablo Carreno Busta/Guillermo Garcia-Lopez (Spania).



Tecau si Mergea, debut cu dreptul in turneul de dublu la Australian Open