Australian Open

Simona Halep s-a tinut de glume dupa victoria cu Haddad Maia: “Pot fi australianca, daca ma primiti!”

Doar doua game-uri a cedat Simona Halep in partida cu Beatriz Haddad Maia din Brazilia, locul 83 WTA, in turul secund la Australian Open.

Un succes cu 6-2, 6-0 in putin peste o ora care a facut-o pe Simona Halep sa zambeasca mult la interviul acordat dupa incheierea partidei.

Intrebata dupa meci care e cheia succesului dupa cele sapte victorii din Australia si un singur set pierdut in acest an, Halep a oferit un raspuns care a starnit hohote de ras in tribuna.

“Am mancat doar oua, sunca si cascaval de cand am venit aici (rade)”, a spus Halep dupa a saptea victorie consecutiva in Australia.

“A fost un meci superb inaintea mea, mi-a placut sa urmaresc meciul, m-a motivat foarte mult. Am reusit sa fiu agresiva si am reusit sa castig.

“Ma bucur mai mult de tenis acum, am 30 de ani. A inceput sa-mi placa, sa-l joc mai relaxata. Anul trecut n-a fost deloc usor pentru mine, 3-4 luni n-am jucat, dar am revenit mai puternica. Sunt gata sa muncesc mai mult si sa fac meciuri bune in continuare.

“Daca sunteti gata sa ma primiti, pot fi australianca! (rade). Va multumesc ca m-ati sustinut tot timpul”, a spus Simona Halep.

Aceasta o va intalni pentru un loc in optimile de finala pe Danka Kovinic din Muntenegru, o jucatoare de pe locul 98 mondial care a eliminat-o in turul 2 pe Emma Raducanu in trei seturi.



Simona Halep s-a tinut de glume dupa victoria cu Haddad Maia: “Pot fi australianca, daca ma primiti!”