Australian Open

GAME cu GAME Simona Halep - Shuai Zhang

Simona Halep, a doua favorita a turneului feminin de la Australian Open, a debutat in competitia de la Antipozi marti dimineata (sesiunea de seara la Melbourne).
Pariaza pe Simona Halep: Bonus special la NetBet pentru Australian Open - O saptamana de tenis | Bonus general de 450 de lei la NetBet | Bonus de 200 de lei la Winmasters, vezi aici cotele de la Australian Open

FINAL Halep - Zhang 4-6, 3-6

SET 2, 3-6 Shuai Zhang inchide meciul cu un forehand castigator in lung de linie. Halep eliminata in primul tur!

SET 2, 3-5 Probleme mari pentru Halep pe propriul serviciu. Zhang lanseaza un backhand castigator in lung de linie si are trei sanse de break. Break la zero Zhang!!!

SET 2, 3-4 Zhang urca din nou la fileu si inchide game-ul. In loc de 4-1 mai devreme pentru Halep, scorul inclina din nou in favoarea chinezoaicei. Simona joaca prea scurt, intra in schimburi prelungite cu adversara si pana acum se dovedeste o tactica paguboasa.

SET 2, 3-3 Impulsionata de castigarea game-ului anterior, Zhang pune din nou presiune pe Halep si are doua mingi de break. Un nou punct castigator reusit de Zhang, un backhand cu 131 km/h care o lasa fara reactie pe Halep. Break Zhang!

SET 2, 3-2 S-a scurtat terenul pentru Zhang. Mingi care in primul set ridicau publicul in picioare, acum ies de putin afara. Doua mingi de break pentru Halep. Chinezoaica vine in fata si o salveaza pe prima cu ajutorul fileului. Pana la urma Zhang iese din dificultate ca un boxer din corzi si tine aproape de Halep. Sansa mare ratata aici de jucatoarea noastra care se putea duce la un decisiv 4-1.

SET 2, 3-1 Halep conduce majoritatea schimburilor si o forteaza pe Zhang sa greseasca tot mai mult. 

SET 2, 2-1 Break reusit de Halep si, pentru prima data in acest meci, Simona conduce pe tabela.

SET 2, 1-1 Halep egaleaza cu un serviciu as la T. O minge perfecta pusa de jucatoarea noastra.

SET 2, 0-1 Zhang incepe setul doi cu un game solid la serviciu si pare evident de acum ca Halep trebuie sa se autodepaseasca daca vrea sa evite o surpriza masiva in acest meci.

SET 1, 4-6 Zhang loveste salbatic mingea din orice pozitie si face rost de alte doua mingi de set, de aceasta data pe serviciul lui Halep. Prima minge n-o ajuta pe Simona, a doua este moale si o invita pe Zhang la atac, iar chinezoaica inchide setul dupa 46 minute cu al 20-lea sau "winner" al meciului. Doar cinci puncte direct castigatoare in dreptul lui Halep.

SET 1, 4-5 Minge de set salvata de Halep, dupa care aceasta izbuteste break-ul pe o minge trimisa de Zhang in fileu.

SET 1, 3-5 Halep isi castiga game-ul de serviciu si ramane in acest set, insa are nevoie de break pentru a nu-si lua adio de la acest prim act.

SET 1, 2-5 Doua sanse de break pentru Halep la 40-15 pe serviciul advers. Zhang urca la fileu si o salveaza pe prima cu un voleu drive castigator. Chinezoaica trimite game-ul in prelungiri (40-40), dar trimite apoi in fileu. O noua sansa de break pentru Simona, a 7-a in acest meci. Zhang iese incredibil din dificultate si se mentine la conducere cu un break in fata dupa un forehand pus pe linie.

SET 1, 2-4 Halep isi castiga in premiera serviciul si strange scorul. Un singur game diferenta pe tabela.

SET 1, 1-4 Prima reactia din partea Simonei Halep in acest meci cu schimburi extrem de intense. Halep recupereaza unul dintre cele doua break-uri cedate anterior cu un backhand castigator in lung de linie. Halep strange pumnul intr-un urlet de eliberare: "Come on!!!".

SET 1, 0-4 Halep salveaza o minge de break, dar Zhang are noroc cu fileul si face rost de o noua oportunitate. Chinezoaica o fixeaza pe Halep in spatele terenului si loveste puternic cu forehand-ul. Al doilea break pentru Zhang!

SET 1, 0-3 Zhang revine de la 0-40 pe propriul serviciu si anuleaza trei sanse de break. Lovitura de forehand a Simonei se opreste in fileu, iar chinezoaica ajunge la patru puncte la rand. Dupa 13 minute de la primul serviciu Zhang conduce cu un scor neverosimil.

SET 1, 0-2 Chinezoaica are un start fabulos de meci si reuseste break-ul la zero cu un forehand castigator in diagonala.

SET 1, 0-1 Mai multe erori nefortate comise de Halep in acest game inaugural. Un game de control si acomodare cu terenul.

10:09 Incepe meciul cu Zhang la serviciu, o jucatoare care provine dintr-o familie de sportivi. Tatal a fost jucator de fotbal, iar mama a practicat baschetul.

10:02 Halep a castigat tragerea la sorti si a ales sa inceapa meciul la primire.

10:00 Cele doua jucatoare au intrat pe arena Margare Court. 24 de grade Celsius la Melbourne, cer usor acoperit si conditii ideala pentru un tenis de calitate.

Halep o va intalni pe chinezoaica Shuai Zhang de la ora 10:00 a Romaniei intr-un meci programat pe arena Margaret Court, al treilea teren ca marime de la Melbourne Park.

Halep si Zhang s-au mai intalnit o singura data, in 2012 la Indian Wells, cand Simona s-a impus fara probleme, cu 6-1, 6-1.

Interesant este ca Zhang, pentru a 15-a oara pe tabloul principal la un turneu de Mare Slem, nu a reusit pana acum niciodata sa treaca de primul tur!

Tot marti au intrat pe teren alte trei jucatoare din Romania, Irina Begu, Alexandra Dulgheru si Andreea Mitu.

Dulgheru a invins-o pe Storm Sanders din Australia in ultimul meci de pe terenul 7.

Mitu si Begu au fost programate pe acelasi teren cu numarul 19. Mitu a infruntat-o pe Julia Goerges din Germania in a doua partida, pentru ca imediat dupa Begu sa dea piept cu suedeza Johanna Larsson.



GAME cu GAME Simona Halep - Shuai Zhang