Australian Open

Simona Halep, interviul oficial inainte de Australian Open: "Sunt pregatita"

Simona Halep a aparut sambata intr-un interviu pe site-ul oficial de la Australian Open. Iata declaratiile sale. 

"Ma simt bine acum. Sunt aproape suta la suta recuperata. Mai am doua zile. Am dormit bine, am mancat foarte bine, asa ca sunt pregatita sa incep acest turneu. Mai am inca timp, doua zile, ca sa fiu 100%", a spus Halep despre recuperarea dupa problmele medicale de la Sydney. 

Legat de pauza de iarna si schimbarile de antrenor, ea a afirmat ca "imi imbunatatesc jocul din ce in ce mai mult. Am facut progresa mari in pauza de sezon la serva si la lovitura de dreapta. Ma misc mai bine pe teren in acest an, muncesc din greu in fiecare zi. Am schimbat antrenorul pentru ca am vrut sa schimb ceva si asta am facut. Cred ca a fost o idee excelenta pentru mine. Intotdeauna deciziile pe care le-am luat au fost cele mai bune. Fiecare decizie din trecut asa a fost."

Simona Halep nu se teme de caldura de la Melbourne. "O sa o iau usor, in fiecare zi. Nu ma panichez. De obicei, atunci cand vii de la iarna la vara, de la foarte rece la caldura mare de simti uneori ametit in timpul zilei. Insa stau calma si incerc sa ma adaptez rapid.

Turneul incepe pe 19 ianuarie, luni, iar Simona Halep va afla duminica seara daa va evolua luni sau marti. Toate meciurile sale vor fi live pe siteul onlinesport.ro.



Simona Halep, interviul oficial inainte de Australian Open: "Sunt pregatita"