Australian Open

Simona Halep in setul doi: „Nu mai pot sa respir.. Am ametit”

Sursă foto: https://twitter.com/Simona_Halep

Simona Halep a avut probleme majore in meciul pierdut luni dimineata in cadrul Australian Open. Le-a recunoscut dupa meci, dar nu pe toate, cea principala fiind exprimata chiar de ea pe teren, in timpul meciului.

Vorbind cu pe pe teren in setul al doilea, cand jocul nu ii mergea bine, Halep a fost auzita spunand: „Nu mai pot să respir!”. 

A castigat setul al doilea, insa pe al treilea l-a pierdut si a iesit in fata lui Alize Cornet, fiind pentru prima oara in cinci ani cand nu ajunge in cel putin sfeturile de finala de la Australian Open.

Simona Halep a jucat zeci de meciuri intregi pe caldura si nu s-a plans niciodata ca nu ar putea sa respire, fiind stiut faptul ca avea un fizic de exceptie, iar jocul sau era bazat de muta acoperire a terenului.

„Îmi place să joc pe căldură, dar nu când e extremă. A fost foarte cald astăzi, m-a lovit căldura din primul set și nu m-am simțit bine. Am amețit la un moment dat, mi-a fost rău, mă dureau stomacul, ficatul, la un moment dat cam toate”, a mai spus ea la conferinta de presa de dupa meci.

 



Simona Halep in setul doi: „Nu mai pot sa respir.. Am ametit”