Australian Open

Simona Halep a plecat spre Australia. Care sunt asteptarile pentru primul Grand Slam

Fosta lidera mondiala a luat, marti, drumul Australiei pentru a participa la primul turneu de Mare Slem al anului.

"Sunt pregatita psihic si fizic, sunt bucuroasa ca putem sa plecam, putem sa calatorim, sa jucam un grand slam foarte important", a declarat Simona Halep inainte de imbarcarea spre Australia.

Numarul doi mondial a comentat si programul de carantina la care trebuie sa se supuna in urmatoarele doua saptamani, la Antipozi.

"La Adelaide este acelasi regim precum cel pe care il au toti ceilalti in Melbourne, este aceeasi carantina, avem voie doar la terenul de tenis, patru sau cinci ore pe zi, in rest va trebui sa fim carantinati in camere fiecare. Nu o sa fie usor, dar putem sa facem aceste cinci ore de antrenament si o sa insemne mult. Mi-am luat si carti, si filme, reviste", a comentat Simona Halep.

Finalista in 2019 la Australian Open, Simona Halep a vorbit si despre asteptarile pe care le are de la turneul major gazduit de Melbourne.

"Ca de fiecare data cand plec la un turneu, am asteptari destul de mari pentru ca sunt la un nivel foarte inalt de mult timp si consider ca daca ma antrenez si ma pregatesc cum o fac mereu am o sansa sa joc bine. Dar in aceste conditii diferite, cu trei, patru luni de pauza o sa fie un pic mai dificil, dar sunt pregatita pentru orice", a concluzionat Simona Halep.



Simona Halep a plecat spre Australia. Care sunt asteptarile pentru primul Grand Slam