Australian Open

Semnul ca Djokovic va evolua la Australian Open

Sursă foto: twitter.com/

Desi prezenta sarbului in Australia ramane pusa sub semnul intrebarii, tot mai multe indicii conduc spre imaginea cu Novak Djokovic in turneul de la Melbourne.

Pentru a doua zi la rand liderul mondial ATP s-a antrenat pe terenurile de la Melbourne Park si la sala de forta, intr-o zona rezervata jucatorilor care participa la Australian Open.

In continuare exista perspectiva anularii vizei lui Djokovic de catre Ministerul Imigrarii din Australia, dar presa de la Antipozi anunta, pe de alta parte, ca sarbul va fi anuntat cap de serie numarul unu la turneul care incepe in 17 ianuarie.

Organizatorii de la Australian Open vor efectua tragerea la sorti pentru tablourile de simplu si dublu in cursul zilei de joi.

Pana atunci este asteptat raspunsul Ministerului Imigrarii din Australia la decizia instantei de a-l lasa pe Djokovic sa intre in tara.

O decizie salutata de familia jucatorului si de oameni din intreaga lume care nu sunt de acord cu masurile impuse de guvernul australian si care sunt considerate nepotrivite pentru o societate democratica si libera.

Djokovic ar putea fi acuzat de marturie mincinoasa, dupa ce a declarat ca dupa testarea pozitiva la 16 decembrie nu a parasit Serbia in urmatoarele doua saptamani. Ori, intre Craciun si Anul acesta s-a pregatit in Spania inainte de zborul spre Australia.



Semnul ca Djokovic va evolua la Australian Open