Australian Open

Se simte din ce in ce mai bine. Ce a declarat Halep dupa calificarea in optimi

Simona Halep este in optimile de finala de la Australian Open dupa 6-2, 6-1 cu Danka Kovinic din Muntenegru, prima sportiva din aceasta tara ajunsa vreodata in turul 3 la un turne de Mare Slem.

"Ma simt grozav sa pot juca din nou in turul al patrulea. Intotdeauna mi-a placut sa joc in Australia, poate de aceea fac jocuri bune. In fata unei asemenea asistente e intotdeauna o placere, va multumesc tuturor ca stati in aceasta caldura, deoarce este super-cald astazi”, a declarat Simona Halep la interviul acordat pe teren dupa meci.

Programata sa joace in al doilea meci pe terenul John Cain, Halep a indurat tempertauri de peste 30 de grade Celsius.

Intrebata daca simte ca acum a facut cel mai bun meci al sau de pana acum, Halep a raspuns afirmativ.

“Simt ca am jucat grozav, ea a fost un pic obosita, a avut un meci greu inainte de cel cu mine. E intotdeauna o provocare sa intri pe acest teren si sa dai ce ai mai bun, sunt foarte multumita de modul in care am jucat si abia astept urmatorul meci.

“Ma simt bine, simt ca sunt mai increzatoare deoarece anul trecut a fost unul greu si acum doar ma bucur de tenis, sunt sanatoasa. Deci este un lucru bun sa vin aici si sa incerc sa dau ce am mai bun. De fapt, lucrul cel mai important este sa incerci sa dai tot ce ai mai bun”, a mai spus Halep care nu stia cu cine va juca in optimi.

Va fi Alize Cornet din Franta, o jucatoare in fata careia a pierdut trei din cele patru confruntari de pana acum, ultima oara in urma cu sapte ani.



Se simte din ce in ce mai bine. Ce a declarat Halep dupa calificarea in optimi