Australian Open

S-a accidentat din nou Simona Halep la Australian Open? A simtit dureri la muschi

Sursă foto: twitter.com/wta

Dupa victoria obtinuta la mare lupta in fata americancei Sofia Kenin, jucatoare de pe locul 37 mondial, Simona Halep a oferit o declaratie interesanta si ingrijoratoare in acelasi timp.

"In setul secund m-am accidentat putin. A fost extrem de greu sa alerg dupa fiecare minge si sa fiu acolo la fiecare punct", a spus Halep la interviul oferit la cald chiar pe teren.

Asa se explica, poate, de ce in setul secund Halep nu a reusit sa gestioneze in directia dorita avantajul de 3-0 pe tabela.

Avea un set deja castigat, cu 6-3, si un avantaj care o indreptatea sa spere la o victorie scurta.

Kenin a castigat setul la tie-break si apoi a condus cu 4-2 in decisiv, cu break in fata.

Halep a inchis meciul cu patru game-uri la rand obtinand calificarea in turul 3, acolo unde o va intalni pe Venus Williams pentru a sasea oara in cariera.

La conferinta de presa Halep a detaliat: "Am simtit ceva in picior, putin, este muschiul, dar asta din cauza oboselii. Nu cred ca este nimic periculos, voi vedea maine dimineata".

Halep a mai spus ca dupa meciul cu Kaia Kanepi n-a putut dormi toata noaptea.

"Am avut dureri la picioare si a fost foarte greu. Am avut apoi zi de pauza si a fost extraordinar. M-am simtit mai bine astazi si am fost gata sa joc un alt meci. Simt ca pot juca trei ori in fiecare zi, chiar daca nu sunt la suta la suta pentru acest turneu. In fiecare zi devin mai buna", a mai spus Halep.



S-a accidentat din nou Simona Halep la Australian Open? A simtit dureri la muschi