Australian Open

Rafael Nadal revine cu date noi despre accidentare

Sursă foto: https://twitter.com/RafaelNadalFC

Rafael Nadal a suferit o accidentare de gradul 2 la mușchii piciorului în turul doi la Australian Open, în setul al doilea al meciului cu Mackenzie McDonald pe care l-a pierdut cu 6-4, 6-4, 7-5. După controalele inițiale de la Melbourne, Rafa a fost supus joi unor noi controale Barcelona și a confirmat rezultatele.

Spaniolul va urma tratamentul și va examina progresul în trei săptămâni. Va sta departe de teren între șase și opt săptămâni, ratând Doha și Dubai și sperând să concureze din nou la Indian Wells în martie. El a adunat 22 de titluri de Mare Șlem, dar a jucatdoar 13 meciuri după Wimbledonul din 2022, câștigând cinci și bifând opt înfrângeri!

După cea mai recentă accidentare, Nadal va fi cel mai probabil eliminat din top 10 ATP pentru prima dată din aprilie 2005. 

Rafael Nadal va urma tratamentul și va face mai multe controale în trei săptămâni

”Având rezultatele medicale de la Melbourne confirmate, termenele mele de recuperare rămân aceleași. Doctorii au stabilit tratamentele pe care trebuie să le urmez și vor efectua noi teste în trei săptămâni pentru a vedea progresul”, a spus joi Rafael Nadal.



Rafael Nadal revine cu date noi despre accidentare