Australian Open

Probleme pentru Djokovic inaintea Australian Open

Sursă foto: https://twitter.com/sebatorok

Jucatorul sarb Novak Djokovic a fost nevoit sa se retraga din antrenamentul de miercuri din cauza unor probleme de sanatate, anunta Marca.

Novak Djokovic a acuzat o durere la genunchiul piciorului stang si a abandonat sedinta de pregatire pe care o efectua alaturi de rusul Daniil Medvedev dupa numai 36 de minute.

Cei doi se pregateau chiar pe Rod Laver Arena, cel mai mare teren din complexul Melbourne Park, acolo unde din 16 ianuarie se va disputa Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Sursa citata precizeaza ca Djokovic a acuzat prima data probleme la coapsa piciorului stang in timpul semifinalei cu Medvedev de la Adelaide International 1, turneu pe care l-a castigat in prima saptamana a anului 2023.

"Am fost foarte atent cu articulatiile genunchiului. Am simtit de cateva ori tensionati muschii, dar nu mi-a afectat performanta din teren", spunea Djokovic dupa finala castigata la Adelaide contra americanului Sebastian Korda, un maraton de peste trei ore.

Djokovic ar urma sa-l intalneaca pe australian Nick Kyrgios, vineri, intr-un meci demonstrativ pe Rod Laver Arena.

Organizatorii de la Australian Open l-au desemnat pe Djokovic cap de serie numarul 4 la turneul care debuteaza pe 16 ianuarie la Melbourne.



Probleme pentru Djokovic inaintea Australian Open