Australian Open

Meci de aproape sase ore la Australian Open. Partida s-a incheiat dupa ora locala 4:00 | Murray ridica o problema: "Asta m-ar pune pe ganduri"

Sursă foto: https://twitter.com/AustralianOpen/

Partida dintre Andy Murray si Thansi Kokkinakis a fost de departe cea mai lunga ca durata de la actuala editie de Australian Open.

Meciul inceput la ora locala 22:20, fiind ultima confruntare programata pe Arena Centrala Rod Laver, si s-a incheiat la 4:05 a diminetii de vineri in Australia.

Andy Murray a castigat in cele din urma, cu 4-6, 6-7 (4-7), 7-6 (7-5), 6-3, 7-5, dupa fix cinci ore si 45 de minute.

Pentru Murray a fost cel mai lung meci din cariera, iar jucatorul in varsta de 35 de ani a spus dupa meci ca singura dorinta pe care o mai are este sa doarma.

Este al doilea meci din istoria Australian Open ca ora de incheiere tarziu in noapte, dupa cel dintre Lleyton Hewitt si Marcos Baghdatis din 2008, terminat la ora locala 4:34.

Murray a ridicat dupa meci o intrebare legitima, si anume ce rost au meciurile incheiate atat de tarziu.

“Nu vad ce benficii aduc meciurile jucate asa tarziu. E incredibil ca oamenii au stat pana la capat, cand imi imaginez ca unii trebuie sa mearga la munca in aceasta dimineata. Apreciez foarte mult asta.

“Dar daca era copil de mingi un fiu de-ai mei si venea acasa la cinci dimineata, ca parinte, asta m-ar pune pe ganduri. Nu este benefic pentru ei, pentru arbitri, nu cred ca este prea placut nici pentru fani, nici pentru jucatori. Se poate intampla asa ceva cand incepi tarziu un meci programat in sesiunea de noapte”, a mai spus Murray.

Britanicul in varsta de 35 de ani il va intalni in turul trei pe Roberto Bautista Agut din Spania.



Meci de aproape sase ore la Australian Open. Partida s-a incheiat dupa ora locala 4:00 | Murray ridica o problema: "Asta m-ar pune pe ganduri"