Australian Open

Asa am trait Simona Halep - Veronika Kudermetova

Sursă foto: twitter.com/simona_halep

Vineri de la ora 10:00 am transmis live text in aceasta pagina meciul pe care Simona Halep l-a sustinut contra rusoaicei Veronika Kudermetova (36 WTA) in turul 3 la Australian Open.

FINAL Halep - Kudermetova 6-1, 6-3
-Pariati aici pe meciul Simonei Halep-

SET 2, 6-3 Victorie pentru Simona Halep dupa un meci de o ora si 18 minute. Un meci mult mai usor pentru Halep decat precedentul.

SET 2, 5-3 Halep obtine break-ul dupa un game extrem de disputat. Jucatoarea noastra va servi pentru calificarea in optimile de finala.

SET 2, 4-3 Doua erori la rand comise de Kudermetova de la 30-30 si Halep revine la conducere.

SET 2, 3-3 Halep recupereaza break-ul pe un fond de joc echilibrat. Rusoaica si-a ridicat vizibil nivelul si joaca cel mai bun tenis al ei in acest meci.

SET 2, 2-3 Rusoaica loveste tot mai puternic si are trei mingi de break. Halep cauta coltul terenului cu un forehand in forta si este break la zero pentru Kudermetova.

SET 2, 2-2 Kudermetova isi salveaza in extremis game-ul de serviciu. Halep a avut doua sanse de break.

SET 2, 2-1 Halep trece la conducere dupa un game solid de serviciu. Kudermetova ajunge la 20 de erori nefortate. Doar sapte in dreptul Simonei.

SET 2, 1-1 Rebreak Halep profitand de eroarea adversarei. La 15-40 Kudermetova a trimis in plasa fileului.

SET 2, 0-1 Kudermetova incepe cu break. Dubla greseala comisa de Halep la 30-30. A doua in meci pentru jucatoarea noastra.

SET 1, 6-1 Halep revine de la 15-40 si are prima minge de set dupa un forehand castigator in lungul liniei. Kudermetova salveaza cu un rever la limita terenului. In cele din urma, Halep inchide setul din a treia sansa. Kudermetova a gresit cu dreapta afara si ajunge la 14 erori nefortate. Halep a avut doar sase.

SET 1, 5-1 Doua erori nefortate la rand cu dreapta pentru Halep (0-30). Simona revine cu patru puncte la rand, trei erori nefortate din partea rusoaicei si un as, al patrulea pentru jucatoarea noastra in acest meci.

SET 1, 4-1 Kudermetova trimite mult afara cu dreapta la 15-30 si sunt doua mingi de break pentru Halep. Rusoaica serveste slab cu a doua minge si Halep gaseste returul castigator pentru dublu break avantaj.

SET 1, 3-1 Halep isi castiga game-ul de serviciu dupa ce revine de la 15-40. Nu mai putin de trei asi in dreptul Simonei!

SET 1, 2-1 Primul break al meciului este reusit de Simona Halep. Aceasta preia conducerea pentru prima data in meci.

10:10 A inceput meciul cu jucatoarea din Rusia la serviciu.


Va fi prima intalnire a celor doua jucatoare.

Kudermetova a disputat deja 10 meciuri in 2021 si a castigat opt dintre acestea.

Rusoaica in varsta de 23 ani a disputat finala la Abu Dhabi, in primul turneu al sezonului, unde a piedut in fata bielorusei Aryna Sabalenka.



Asa am trait Simona Halep - Veronika Kudermetova