Australian Open

Asa am trait Simona Halep - Venus Williams in turul 3 la Australian Open

Sursă foto: twitter.com/WTA

Sambata dimineata de la ora 10:00 am transmis live text in aceasta pagina meciul dintre Simona Halep si Venus Williams, partida din turul 3 al Australian Open.

Australian Open - Turul 3 SET 1 SET 2 SET 3
Simona Halep (ROU) 6 6  
Venus Williams (SUA) 2 3  

SET 2, 6-3 Simona Halep inchide meciul cu un retur castigator si se califica in optimile de finala.

SET 2, 5-3 Pumnul strans pentru Halep dupa un schimb lung castigat la 40-30 dupa o minge trimisa afara de Venus.

SET 2, 4-2 BREAK reusit de Halep si jucatoarea noastra trece din nou la conducere avand sansa castigarii meciului in doua seturi.

SET 2, 3-3 Halep ajunge repede la 40-0, dar comite prima dubla greseala din meci. Din fericire nu afecteaza soarta game-ului.

SET 2, 2-3 Venus conduce 40-0, dar Halep nu o lasa sa scape prea usor si recupereaza doua puncte. Game-ul e in cele din urma al americancei.

SET 2, 2-2 Halep raspunde cu un game la zero si o lovitura castigatoare de rever la 40-0.

SET 2, 1-2 Venus anuleaza o minge de break cu serviciu as si trece in premiera la conducere in acest set. De la 2-1 in primul set americanca n-a mai fost in fata pe tabela.

SET 2, 1-1 Pentru prima data in acest meci Halep isi pierde serviciul si o face intr-un moment de dominare. BREAK

SET 2, 1-0 Halep revine de la 15-40 si obtine break-ul dupa un forehand trimis de Venus in fileu.

SET 1, 6-2 Forehand castigator al Simonei Halep pentru inchiderea primului set. Halep a salvat minge de break in acest game.

SET 1, 5-2 Halep reuseste inca un BREAK si se distanteaza pe tabela. Va servi pentru castigarea setului.

SET 1, 4-2 Primele mingi de break pentru Venus Williams in acest meci la 15-40. Halep salveaza in total patru mingi de break in acest meci.

SET 1, 3-2 In cele din urma Halep rupe echilibrul si castiga pe serviciul lui Venus din a patra sansa in acest meci. Halep a avut mingi de break in fiecare dintre cele trei game-uri in care s-a aflat la primire in acest meci. BREAK!

SET 1, 2-2 Halep gaseste primul serviciu la 40-30 si Venus returneaza afara. Meciul ramane in echilibru, cu un plus pentru Halep.

SET 1, 1-2 Inca o minge de break irosita de Halep. Venus se mentine la conducere dupa sase erori nefortate si tot atatea lovituri castigatoare.

SET 1, 1-1 Halep isi castiga la zero primul game de serviciu.

SET 1, 0-1 Un game de debut extrem de disputat. Halep a revenit de la 15-40 si a ratat minge de break. Doua dintre schimburi au avut peste zece lovituri.

10:15 Incepe meciul cu Venus la serviciu.

10:13 Venus Williams a castigat tragerea la sorti si a ales sa serveasca in debutul meciului.

10:04 Simona Halep intra in arena. Acesta are un bandaj la coapsa piciorului stang. Dupa meciul din turul anterior a acuzat o accidentare la coapsa  


Meciul celor doua este programat pe arena Margaret Court cu incepere de la ora 10:00 a Romaniei (n.r. - noua ore mai tarziu in Australia).

Va fi primul meci al sesiunii de seara pe a doua arena ca marime din complexul Melbourne Park.

Halep si Venus Williams s-au mai intalnit de cinci ori pana acum. Conduce jucatoarea din Statele United, 3-2 la general, dar Halep a castigat ultimele doua dispute, ultima chiar in 2018 pe hard la Montreal.

"Va fi un meci greu, dar sunt sigura ca nu voi mai alerga atat de mult. Punctele se vor termina repede", crede Halep.

"Venus este o mare campioana si intotdeauna este o mare provocare pentru mine sa joc impotriva surorilor Williams. Voi vedea cum voi juca, dar trebuie sa fiu puternica. Am mai evoluat impotriva ei si stiu cum joaca", spune increzatoare Halep, numarul unu mondial.



Asa am trait Simona Halep - Venus Williams in turul 3 la Australian Open