Australian Open

Romania a ramas fara nicio jucatoare in competitia de simplu de la Australian Open | Begu eliminata dupa un meci de peste 3 ore!

Sursă foto: captura tv eurosport

Irina Begu, singura reprezentanta a Romaniei ramasa in competitia de simplu de la Australian Open, a fost eliminata in turul 2 de Laura Siegemund din Germana, o jucatoare aflata pe locul 158 mondial. Begu a inceput turneul ca favorita 27 la primul Grand Slam din 2023.

Final: Begu - Siegemund 7-5, 5-7, 3-6


Meciul a inceput cu patru break-uri in primele cinci game-uri, Begu conducand in debut cu 2-0. Siegemund a preluat initiativa si a condus in premiera la 5-4 dupa un break la zero. Au urmat trei game-uri la rand adjudecate de catre Begu.

In setul al doilea, Begu a condus in permanenta (1-0, 2-1, 3-2, 4-3 si 5-4), dar a cedat initiativa pe final si, dupa un game interminabil, Siegemund reusea sa egaleze trimitand partida in decisiv la doua ore si jumatate de la primul serviciu.

Doar setul al doilea a avut o ora si 25 de minute, dupa ce primul se incheiase in 67 de minute!

Begu si-a pierdut serviciul in chiar primul game din decisiv, acuzand din punct de vedere emotional pierderea setului al doilea. Jucatoarea noastra a avut minge de re-break, pe care a ratat-o, astfel ca jucatoarea din Germania s-a distantat la 2-0.

Nimic nu s-a mai legat in jocul Irinei si jucatoarea din Romania avea sa mai cedeze un game pe serviciu, astfel ca diferenta devenea tot mai mare pe tabela.

Pusa cu spatele la zid, Begu a reactionat la 2-5 si a recuperat unul dintre break-urile cedate anterior. A fost insa un simplu foc de paie, pentru ca Siegemund a incheiat partida dupa un alt break in jocul urmator. Un meci incheiat dupa 3 ore si 12 minute. Setul al treilea a fost si cel mai scurt, doar 40 de minute!

A patra victorie obtinuta de jucatoarea din Germania in fata lui Begu si a doua pe hard.

Romania ramane fara nicio jucatoare pe tabloul de simplu de la Australian Open dupa faza turului secund.



Romania a ramas fara nicio jucatoare in competitia de simplu de la Australian Open | Begu eliminata dupa un meci de peste 3 ore!