Australian Open

Asa am trait Halep impotriva lui Kerber in semifinale la Australian Open

Sursă foto: twitter.com/AustralianOpen

Simona Halep a evoluat pentru prima data in cariera in semifinale la Australian Open si a facut pasul spre a treia finala de Mare Slem, dupa cele doua pierdute la Roland Garros. Click pentru imagini video live

FINAL Halep - Kerber 6-3, 4-6, 9-7

Wozniacki ajunge in prima ei finala la Australian Open

SET 3, 9-7 Minge de meci pentru Halep, a treia in acest meci. Kerber anuleaza dupa un prim serviciu bun, dar Halep mai are o sansa, a patra. Kerber trimite afara si Halep merge in finala de la Australian Open.

SET 3, 8-7 Halep rezista in fata dupa un game in care Kerber revenise la 30-30. Primul serviciu a facut diferenta.

SET 3, 7-7 Kerber isi castiga serviciul si mergem mai departe.

SET 3, 7-6 Doi asi serviti de Halep in acest game. Jucatoarea noastra revine incredibil la conducere dupa ce a fost condusa cu 6-5 si 40-15.

SET 3, 6-6 Este randul lui Halep sa salveze doua mingi de meci de la 15-40 pe serviciul advers. Se intra in prelungiri si Halep reuseste break-ul dupa un punct fabulos in care Kerber s-a aparat din nou cu dintii.

SET 3, 5-6 Halep isi pierde rabdarea si game-ul de serviciu. Kerber are acum prima sansa la castigarea meciului. Halep inca n-a trecut de momentul celor doua mingi de meci ratate anterior.

SET 3, 5-5 Doua mingi de meci Halep. Prima anulata de Kerber cu un rever castigator in lung de linie. Halep returneaza bine la a doua minge, are prim planul dar trimite prea lung. Kerber castiga game-ul la mare lupta si Halep loveste cu racheta de pamant in asteptarea unui challenge care se dovedeste nefolositor.

INFO: Halep a gresit mai mult pana acum (41-33 erori nefortate).

SET 3, 5-4 La 30-15 frica de victorie si-a facut simtita prezenta la Halep. Doua mingi in care a lovit defensiv, cu teama, asteptand greseala adversarei. Kerber nu e usor de invins si aceasta se apara la minge de break de parca ar fi fost punctul vietii.

SET 3, 5-3 Break reusit de Halep si jucatoarea noastra va servi pentru calificarea in finala. Ce game urmeaza!

SET 3, 4-3 Inca o data Halep trece la conducere si o preseaza pe Kerber, obligata sa-si castige serviciul pentru a ramane in meci.

SET 3, 3-3 Kerber rezista dupa ce Halep revenise de la 0-30 si punea presiune pe serviciul advers. Intram intr-o zona in care fiecare game conteaza cat prezenta in finala.

SET 3, 3-2 Halep se mentine la conducere si arata mai multa prospetime fizica decat Kerber.

SET 3, 2-2 Forehand-ul lui Halep nu trece fileul. Game Kerber care mentine suspansul.

SET 3, 2-1 Halep revine la conducerea dupa ce si-a castigat game-ul de serviciu. Halep n-a mai condus de la 4-3 in setul secund cand rata mingi de break.

SET 3, 1-1 Trei mingi de rebreak pentru Halep, toate anulate de Kerber. A patra sansa de break in acest game a fost fructificata de Halep cu un retur castigator in lungul liniei pe al doilea serviciu al adversarei.

SET 3, 0-1 Kerber incepe cu break, dar ce punct a fost la 30-40! Halep a alergat peste 100 de metri in incercarea de a salva punctul.

SET 2, 4-6 Halep incepe sa greseasca prea usor. Doua mingi de set pentru Kerber. Prima anulata cu un forehand castigator in lungul liniei, la fel si a doua dupa un schimb controlat inteligent de Halep. In cele din urma Kerber castiga setul dupa 46 de minute.

SET 2, 4-5 Este randul Simonei sa se foloseasca de un challenge pentru a indrepta o decizie eronata a arbitrului de linie la 30-30. Halep greseste cu reverul in lung de linie si astfel Kerber trece in premiera la conducere in acest meci.

SET 2, 4-4 Minge de break Halep dupa un rever castigator in lungul liniei. Kerber anuleaza cu o miscare clasica: serviciu mult in exterior si forehand castigator in cealalta parte a terenului. Kerber salveaza o a doua minge de break cu ajutorul reluarii oficiale, dupa care ajunge in extremis la o scurta pusa de Halep si inchide game-ul.

SET 2, 4-3 Halep intrerupe revenirea lui Kerber cu un game la zero pe propriul serviciu.

SET 2, 3-3 Forehand ratat de Halep in lung de linie. Kerber castiga game-ul si egaleaza pe tabela. Suspansul continua in acest meci.

SET 2, 3-2 Halep rateaza minge de 4-1 si Kerber recupereaza break-ul dupa un punct in care a invitat-o pe Halep sa atace. Simona a gresit prima la o minge pe forehand.

SET 2, 3-1 Break reusit de Halep dupa ce a supus-o pe Kerber la o ofensiva uriasa cu forehand-ul in diagonala terenului.

SET 2, 2-1 Halep castiga un game in care Kerber se apropiase amenintator la 30-30. Cahill simte momentul si se ridica in picioare aplaudandu-si jucatoarea.

SET 2, 1-1 Fileul o ajuta pe Kerber la un schimb lung si ii ofera acesteia avantajul de a o fixa pe Halep in spatele terenului. Kerber se motiveaza puternic dupa acest game.

SET 2, 1-0 Halep incepe cu un game de incredere castigat pe propriul serviciu.

SET 1, 6-3 Trei mingi de set pentru Halep la primire. Prima este anulata de Kerber cu un lung de linie spectaculos. Halep tine mingea in joc la a doua sansa si o obliga pe Kerber sa trimita in fileu. Un game extrem de important prin care Halep a oprit revenirea lui Kerber. La 5-4 presiunea ar fi fost uriasa.

SET 1, 5-3 Al doilea break la zero izbutit de Kerber. Prea usor a cedat Halep aceste trei game-uri, insa era de asteptat reactia nemtoaicei.

SET 1, 5-2 Halep evita un nou game pierdut la zero, dar Kerber arata o revenire evidenta. Mult mai agresiva decat in primele game-uri, Kerber se apropie pe tabela. Halep pastreaza doua break-uri avans si are inca prima sansa la castigarea setului.

SET 1, 5-1 Kerber recupereaza un break dupa un game in care Halep s-a relaxat si n-a obtinut niciun punct.

SET 1, 5-0 Halep conduce 40-0 pe serviciul advers, Kerber salveaza cu sansa primele doua mingi, dar e impinsa mult in spate de Halep si greseste. Al treilea break pentru Halep care, dupa 14 minute, va servi pentru set.

SET 1, 4-0 Game la zero reusit de Halep pe propriul serviciu.

SET 1, 3-0 Primul serviciu nu o ajuta pe Kerber, iar returul lui Halep o scoate mult in exterior pe nemtoaica. Al doilea break reusit de Halep.

SET 1, 2-0 Halep isi castiga fara probleme serviciul distantandu-se pe tabela.

SET 1, 1-0 Doua mingi de break pentru Halep dupa un inceput agresiv de meci. Kerber trimite cu forehand-ul in fileu si jucatoarea noastra are un start ideal de partida.

7:20 Incepe meciul cu Kerber la serviciu.

7:13 Halep castiga tragerea la sorti si alege sa primeasca in primul game.

7:11 Cele doua jucatoare patrund pe teren.

Adversara Simonei Halep va fi Angelique Kerber, fosta lidera mondiala si castigatoare a turneului in 2016, o jucatoare cu o puternica revenire in acest debut de sezon dupa un 2017 mai degraba dezamagitor.

Scorul intalnirilor directe este egal, 4-4, ultimul meci avand loc la Turneul Campioanelor in 2016.

Kerber are 14 victorii la rand in 2018, fara sa fi cunoscut pana acum infrangerea. Doar trei seturi a cedat Kerber in acest an in care a castigat deja turneul de la Sydney.

Halep este la randul sau neinvinsa in acest an, avand 10 victorii consecutive si un titlu la Shenzhen. Tot trei seturi a pierdut si Halep in acest an.



Asa am trait Halep impotriva lui Kerber in semifinale la Australian Open