Australian Open

Sorana Cirstea si-a aflat adversara din optimi la Australian Open

Sursă foto: twitter.com

Sorana Cirstea s-a calificat in optimi de finala la Australian Open dupa victoria cu Alison Riske din Statele Unite si va juca pentru prima data in cariera contra ibericei Garbine Muguruza, a 7-a favorita a intrecerii.

FINAL Muguruza - Sevastova 6-4, 6-2

UPDATE (14:30): Al doilea set este adjudecat si mai categoric de Muguruza, cu 6-2, astfel ca jucatoarea din Spania este urmatoarea adversara pentru Sorana Cirstea pentru un loc in sferturile Australian Open.

UPDATE (14:05): Muguruza a revenit de la 0-2 si castiga setul inaugural la un break diferenta. Au fost cinci game-uri la rand in dreptul jucatoarei din Spania, iar Muguruza a ratat prima minge de set la 5-2 pe propriul serviciu. Sevastova a facut break acolo si apoi a revenit la 5-4, insa Muguruza a inchis setul ajutata de puternicul ei serviciu.

Muguruza a pornit cu prima sansa pe hartie si are o cota de 1.29 pentru castigarea meciului de astazi si o cota de 1.80 pentru o victorie in minimum de seturi. Muguruza n-a pierdut pana acum vreun set la Australian Open.

Scorul la general era 1-1 dupa cele doua dispute din 2016. Sevastova a invins-o pe Muguruza in doua seturi in turul secund la US Open, dupa care jucatoarea din Spania si-a luat revansa la Tokyo.

Cirstea n-a mai intalnit-o niciodata pana acum pe Muguruza, in timp ce pe Sevastova a invins-o la singura lor disputa directa, in 2013, in sferturi la Pattaya.

 



Sorana Cirstea si-a aflat adversara din optimi la Australian Open