Australian Open

Halep, prima reactie dupa victoria cu Bouchard. A smuls zambete din tribuna (video)

Sursă foto: twitter.com/australianopen

Simona Halep a oferit chiar la nivelul terenului prima impresie dupa victoria in doua seturi obtinuta in fata canadiencei Eugenie Bouchard, joi, in turul doi la Australian Open.

“Cred ca am jucat foarte bine, am simtit bine minge. Nu e usor sa joci impotriva ei, pentru ca ia mingea foarte devreme, dar m-am descurcat bine. Ma simt bine pe acest teren. Sunt bucuroasa ca pot juca din nou in turul 3 aici, in ultimii doi ani am pierdut in primul tur”, a spus Halep.

“Simt inca durere, dar nu m-am gandit la durere, am vrut sa joc si sa castig meciul. Nu sunt presiune, ma bucur ca sunt numarul unu in lume. Intru pe teren pentru a juca si a castiga”, a adaugat jucatoarea noastra.

Halep a vorbit si despre colaborarea cu australianul Darren Cahill, aflat in tribuna alaturi de Andrei Pavel, Florin Segarceanu si mama sa.

“Ma simt putin australiana si eu, lucrez cu Darren de trei ani. Ma bucur sa joc aici in casa lui, in tara lui, ma scuzati”, a spus Halep spre amuzamentul celor prezenti pe Margaret Court Arena.

Halep a castigat autoritar cu Bouchard, scor 6-2, 6-2, si o va intalni in turul 3 pe americanca Lauren Davis, locul 50 mondial.

Aceasta a invins-o pe Andrea Petkovic in trei seturi, dupa ce i-a administrat un dublu 6-0, 6-0. Petkovic o scosese in primul tur pe cehoaica Petra Kvitova, cu 10-8 in decisiv.



Halep, prima reactie dupa victoria cu Bouchard. A smuls zambete din tribuna (video)