Australian Open

Halep dezvaluie ce i-a lipsit sa castige finala de la Australian Open

Sursă foto: twitter.com/australianopen

Trista si ochii pierduti intre propriile ganduri, Simona Halep a dezvaluit la conferinta de presa, dupa ce a depasit momentul, ca ramane cu lucruri bune dupa acest Australian Open si ca factorul fizic a inclinat in cele din urma balanta in finala.

“Am plans, dar acum zambesc. Este doar un meci de tenis pana la urma, dar sunt cu adevarat trista ca nu am castigat. Am fost din nou aproape, dar am ramas fara carburant la final. Ea a fost mai buna, mai proaspata, a avut mai multa energie in final. Eu am fost obosita. Am avut dureri peste tot la picioare”, a spus Halep.

“Dupa primul set am fost gata. Nu stiu ce s-a intamplat, dar fara enegie si fara putere mi-am zis ca trebuie sa lovesc toate mingile si asa am luat setul al doilea. Am avut crampe in setul al doilea. Cand a trebuit sa servesc pentru 5-3, nu am mai avut carburant. Nu am reusit si e un pic trist. Am dat suta la suta din cat am putut si nu sunt trista pentru asta, ci pentru ca am pierdut. Poate a patra finala va fi cu noroc”, a mai declarat Halep.

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open in fata danezei Caroline Wozniacki dupa trei seturi de mare lupta, cu 6-7 (2), 6-3, 4-6.

In urma acestei infrangeri Halep a pierdut dupa 16 saptamani primul loc in ierarhia mondiala si ocupa pozitia secunda.



Halep dezvaluie ce i-a lipsit sa castige finala de la Australian Open