Australian Open

Davis, cuvinte de lauda pentru Halep: "Este o luptatoare"

In pofida infrangerii pe care a suferit-o la capatul unui meci catalogat de toata lumea ca fiind unul epic, Lauren Davis i-a dat creditul meritat Simonei Halep pentru victoria obtinuta.

“Un meci memorabil pe care il voi tine minte toata viata. A fost o mare onoare sa joc impotriva Simonei, o mare luptatoare. Ma uit mereu la meciurile ei, pentru ca avem stiluri asemanatoare. Voi merge acasa acum si voi lua ce e mai bun din acest meci”, a spus Davis intr-o interventie la postul ESPN.

“Cred ca am facut o treaba buna per total. Pentru cateva game-uri am simtit ca este ceva in neregula cu unghia si aceasta s-a rupt dupa prima minge de meci. Nu-mi venea sa cred ca s-a intamplat chiar atunci”, a adaugat Davis.

"Dupa primul set am simtit ca pot castiga. N-am rupt racheta dupa meci, am varsat doar cateva lacrimi.  Am fost trista, dar a trebuit sa accept si sa merg mai departe. A fost un meci incredibil si ma bucur pentru Halep", a concluzionat jucatoarea americana.

Davis nu a depasit niciodata turul 3 la un turneu de Mare Slem si s-a aflat acum pentru a patra oara in aceasta faza a competitiei.

Halep se afla la o victorie distanta de egalarea celui mai bun rezultat personal la Australian Open, sferturi de finala.



Davis, cuvinte de lauda pentru Halep: "Este o luptatoare"