Australian Open

Chiar se aștepta cineva ca Simona Halep să primească wildcard la Australian Open?

Sursă foto: Simona Halep / Twitter

Am citit în seara asta niște titluri in diagonală care anunțau că „Simona Halep nu a primit wildcard la Australia Open”. Cum să primească wildcard?

Wildcard-urile sunt acordate de organizatorii unui turneu în mod normal către cinci tipuri diferite de jucători: jucători locali, jucători tineri și emergenti, jucători care se întorc după accidentări, câștigători ai turneelor ​​cu wildcard și beneficiari ai schimburilor de wildcard.

Cum ar fi putut un turneu de anvergura Australian Open să acorde un wildcard unui jucător suspendat temporar pentru dopaj? Eu nu am mai auzit de așa ceva, nu doar la Australian Open, dar nici în istoria tenisului.

Simona Halep, caz închis la Australian Open! Românca n-a primit “wild card“ sau Australian Open 2023, capitol închis pentru Simona Halep - Fosta lideră WTA nu a primit wild card.

Chiar nu înțeleg abordarea aceasta. Își închipuia cineva vreodată că va lua Halep, în actuala sa situație, un wildcard în cadrul unui turneu de Mare Șlem sau WTA? Doar după ce, așa cum ea și multă lume vrea, își va rezolva situația favorabil, atunci da, este foarte posibil să revină prin wildcard-uri. Până atunci ne vom mira că nu a va primi wildcard la nici un turneu?

Și nici pentru ea, chiar dacă venea un tsunami și nu mai erau deloc jucătoare la Australian Open, iar Halep primea wildcard, nu cred că ar fi acceptat, nu ar fi jucat până nu ar fi clarificat situația sa.

Vadim Cușnarencu



Chiar se aștepta cineva ca Simona Halep să primească wildcard la Australian Open?