Australian Open

Cum comenteaza Simona Halep ce s-a intamplat cu Novak Djokovic

Sursă foto: https://twitter.com/TennisWorlden

Ca de la un fost lider mondial la un actual inca lider mondial, Simona Halep a vorbit la Melbourne despre situatia al carei protagonist a fost sarbul Novak Djokovic, expulzat din Australia dupa ce a incercat sa participe la primul Grand Slam al anului fara a fi vaccinat impotriva covid.

“Eu am fost tot timpul pentru vaccin, pentru ca m-am si vaccinat atunci cand a trebuit, chiar de la inceput. Am ascultat opiniile specialistilor, doctorilor si sunt in totalitate de acord cu ei.

“Cred ca este ceva global si nu pot eu, care nu ma pricep la asa ceva, sa-mi dau cu pararea, dar a fost intr-adevar o situatie dificila pentru toata lumea”, a declarat Simona Halep pentru postul Eurosport.

Australian Open a ramas fara liderul mondial ATP, dupa ce autoritatile australiene i-au anulat viza lui Novak Djokovic pe motiv ca este nevaccinat, fortandu-l practic pe acesta sa plece din tara cu doar cateva ore inaintea debutului turneului.

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Australian Open dupa o victorie de control in fata polonezei Magdalena Frech, o jucatoare din afara topului 100 WTA.



Cum comenteaza Simona Halep ce s-a intamplat cu Novak Djokovic