Australian Open

Cum a fost primit Novak Djokovic la revenirea in Melbourne. Sarbul a facut spectacol

Sursă foto: https://twitter.com/AustralianOpen

Fostul lider mondial s-a refacut dupa o accidentare suferita la unul dintre antrenamentele din aceasta saptamana si a intrat pe terenul central de la Melbourne pentru un demonstrativ cu Nick Kyrgios.

Novak Djokovic, personaj aflat in centrul unui mega scandal in 2022 din cauza politicilor stricte impuse de autoritatile australiene in timpul pandemiei de covid 19, a fost aplaudat la scena deschisa de spectatorii prezenti pe Rod Laver Arena.

De retinut ca demonstrativul celor doi a fost sold out, in conditiile in care un bilet a costat 20 de dolari americani. Organizatorii au raportat ca tichetele scoase la vanzare s-au epuizat in mai putin de o ora.

"Sunt foarte fericit si va multumesc foarte mult. Ma simt emotionat. Am asteptat cu nerabdare sa ma intorc pe acest teren", a spus Djokovic.

Cei doi jucatori din circuit au purtat microfoane in timpul schimburilor, astfel ca spectatorii au putut auzi comentariile de multe ori spumoase dintre ei.

La finalul demonstrativului, Djokovic a adaugat: "E grozav ca m-am intors in Australia, in Melbourne. De pe acest teren am cele mai frumoase amintiri din tenis".

Sarbul a castigat de noua ori in cariera Australian Open si incepand cu 16 ianuarie va incerca sa triumfe pentru a zecea oara la Antipozi.

Kyrigios a tinut sa-l onoreze si el pe Djokovic: "E atat de important sa-l avem alaturi de noi si nu cred ca ne dam seama cat de special este pentru sportul nostru".

Carismaticul australian a fost printre putinii care i-au tinut partea lui Djokovic, in 2022, cand sarbul a fost expulzat din Australia pe motiv ca nu era vaccinat impotriva covid-19.

Djokovic si Kyrgios se pot intalni in sferturile de la Australian Open, insa pana atunci vor mai avea meciuri de jucat.

In primul tur, Djokovic il va intalni pe spaniolul Roberto Carballes Baena, in timp ce Kyrgios se va duela cu Roman Safiullin.



Cum a fost primit Novak Djokovic la revenirea in Melbourne. Sarbul a facut spectacol