Australian Open

Ce urmeaza pentru Halep dupa Australian Open: “Nu va spun cand revin”

Sursă foto: twitter.com/natsportuae

Simona Halep pastreaza misterul in privinta revenirii pe teren dupa Australian Open, turneu unde a bifat in palmares a treia finala de Mare Slem pierduta in cariera.

“Voi pastra jocul agresiv, dar mai intai o sa-mi iau o pauza. O pauza lunga. Cat de lunga? Nu va spun. Ambele picioare imi sunt moarte, de aceea am nevoie de pauza”, a spus Halep dupa finala de la Australian Open.

Accidentata la glezna inca din primul meci al turneului, Halep a tras de ea meci dupa meci si a ajuns in finala dupa doua meciuri maraton, cu Laren Davis in turul 3 si Angelique Kerber in semifinale.

Dupa meciul cu Davis, castigat la capatul a 3 ore si 45 de minute istovitoare, Halep declara: “Sunt aproape moarta”.

Practic, putem spune, ca Halep a ajuns in finala cu Wozniacki jucand doua meciuri in plus fata de daneza, care a avut un parcurs mai usor pana in ultimul act.

Toata lumea se intreaba acum cand o vom mai revedea pe Simona Halep pe teren dupa acest Australian Open pe care nu-l vom uita prea curand.

Teoretic Halep era anuntata la turneul de la Sankt Petersburg imediat dupa competitia de la Antipozi, dar dupa prezenta in finala si problemele fizice nu se mai pune problema sa mearga in Rusia.

Ar urma meciul de Fed Cup dintre Romania si Canada, dar sunt sanse mari ca Halep sa nu joace nici acolo.

Apoi urmeaza cele doua turnee importante din zona Golfului Persic, Doha si Dubai, unde Halep a jucat in trecut si unde participa elita tenisului feminin.

In functie de gradul de oboseala si recuperarea fizica pe care o va face o vom vedea sau nu pe Halep evoluand in Orientul Mijlociu.

Daca va avea nevoie de o pauza atat de lunga precum spune, o vom mai vedea pe Halep in competitii abia in luna martie cu ocazia turneului de la Indian Wells, primul din seria Premier Mandatory.



Ce urmeaza pentru Halep dupa Australian Open: “Nu va spun cand revin”