Australian Open

"Beckovic" merge in optimile de finala la Australian Open

"Beckovic", asa cum este acum numit Novack Djokovic pentru ca este antrenat de legendarul Boris Becker, s-a calficat vineri fara probleme in optimile de finala de la Australian Open.

Duoul de vis Novak Djokovic (26 de ani) - Boris Becker (46 de ani) avanseaza din turul 3 la Australian Open. Sarbul a castigat impotriva lui Denis Istomin (27 de ani / Uzbekistan) cu 6-3 6-3 7-5.

"Beckovic" nu a cedat nici un set pana acum si a spus dupa meci ca "voi juca mai bine de la meci". El a evitat caldura de la Melbourne pentru ca la ora jocului sau a fost spre seara si cu 20 de grade mai putin fata de canicula obisnuita de 40-42 de grade.

Djokovic a dominat meciul si nu i-a acordat adversarului sau nici o sansa. Doar in al treilea set a fost un egal la gameuri, 5-5.

La finalul meciulu, sarbul a ridicat pumnul spre Becker: "Ma inteleg foarte bine cu Boris. El mi-a spus sa nu vorbesc foarte multe despre colaborarea noastra, asa ca spun doar atat: Ne intelegem excelent!".

In optimi Djokovic il va intalni pe italianul Fabio Fognini care a castigat impotriva lui Sam Querrey din Statele Unite cu 7-5, 6-4, 6-4.



"Beckovic" merge in optimile de finala la Australian Open