Australian Open

Monica Niculescu pierde in turul 2 la Australian Open

Monica Niculescu a jucat miercuri dimineata in turul 2 de la Australian Open, contra jucatoarei Elizaveta Kulichkova, in fata careia a cedat in trei seturi dupa aproape trei ore de joc. Invingatoarea acestui meci o intalneste in turul 3 pe Carla Suarez Navarro din Spania, a 10-a favorita a intrecerii.
Pariaza pe Australian Open: Bonus special la NetBet pentru Australian Open - O saptamana de tenis | Bonus general de 450 de lei la NetBet | Bonus de 200 de lei la Winmasters, vezi aici cotele de la Australian Open

LIVE Niculescu - Kulichkova 4-6, 6-2, 4-6

SET 3, 4-6 Doua mingi de meci Kulichkova la serviciu si rusoaica inchide meciul cu un as.

SET 3, 4-5 Ce punct reuseste Monica la 30-30 dupa un schimb prelungit! Un slice de forehand castigator. Dupa acesta, la minge de game, comite o dubla greseala. Game-ul ajunge in prelungiri, unde Niculescu scapa de o prima minge de meci.

SET 3, 3-4 Niculescu salveaza doua mingi de break si ramane in acest meci. In continuare un break face diferenta.

SET 3, 2-4 Atac la fileu din partea rusoaicei si aceasta se apara formidabil, reusind in cele din urma sa trimita un voleu decisiv.

SET 3, 2-3 Rusoaica isi adjudeca al treilea game la rand si trece la conducere cu break in fata. Moment de cadere in jocul lui Niculescu.

SET 3, 2-1 Kulichkova isi ia break-ul inapoi.

SET 3, 2-0 Break Niculescu si, asa cum aminteam mai jos, Kulichkova a cam terminat benzina fizic.

SET 3, 1-0 Decisivul incepe cu Niculescu la serviciu. Aceasta castiga game-ul la 30 dupa 9 minute de lupta apriga. Sub aspect fizic jucatoarea noastra pare mai proaspata.

SET 2, 6-2 Dupa 43 de minute Niculescu egaleaza scorul la seturi dupa un game castigat pe serviciul advers.

SET 2, 5-2 Niculescu serveste pentru inchiderea setului, dar nu reuseste sa profite si Kulichova isi ia inapoi unul dintre break-uri.

SET 2, 5-0 Nu mai putin de patru mingi de break a salvat Niculescu intr-un game in care a revenit de la 0-40.

SET 2, 4-0 Trei mingi de break Niculescu. Prima este salvata de Kulichkova cu un forehand castigator in lung de linie, dar la a doua minge trimite in fileu. Break Niculescu, al doilea in acest set.

SET 2, 3-0 Foarte bine simte Niculescu jocul in aceste momente si are 40-0 la serviciu. Aceasta se incurajeaza in permanenta cu "come on" si "haide". Game alb Niculescu si un 3-0 in 18 minute.

SET 2, 2-0 Niculescu profita de o minge trimisa afara de adversara si face break-ul, al doilea pentru ea in acest meci.

SET 2, 1-0 Doua mingi de break salvate de Niculescu in acest game inaugural al setului secund.

SET 1, 4-6 Primul set este adjudecat de Kulichkova in 52 de minute. Niculescu a avut o sansa importanta la 30-15 pe serviciul advers, cand a avansat la fileu si a trimis neglijent afara cu voleul de rever. Un prim set in care jucatoarea noastra nu a reusit decat doua puncte direct castigatoare spre deosebire de cele opt ale adversarei. Numeroase greseli de ambele parti, Kulichokova fiind lidera la acest capitl (28-15).

SET 1, 4-5 Game la zero obtinut de Niculescu la serviciu, insa Kulichkova urmeaza sa serveasca din nou pentru set.

SET 1, 3-5 Re-break extrem de rapid luat de Niculescu pe fondul numeroaselor greseli facute de Kulichkova la serviciu.

SET 1, 2-5 Niculescu isi pierde pentru a doua oara la rand serviciul si protesteaza la adresa arbitrei din scaun. Jucatoarea noastra s-a oprit dupa primul sau serviciu considerand ca a trimis afara, insa punctul a continuat si Kulichkova a reusit break-ul. Pe reluare se vede intr-adevar ca mingea ar fi iesit afara, dar arbitra din scaun este acoperita de regulament din moment ce Niculescu a apucat sa loveasca o data si abia apoi a cerut reluarea oficiala.

SET 1, 2-4 Sansa de re-break pentru Niculescu dupa un lung de linie scapat putin afara de rusoaica. Aceasta serveste insa foarte tare cu prima si anuleaza sansa jucatoarei noastre. Dupa trei sanse de break ratate si un game foarte lung, Niculescu pierde pentru moment contactul cu adversara.

SET 1, 2-3 Vine si prima eroare majora din partea lui Niculescu. Aceasta isi pierde serviciul, iar Kulichkova trece la conducere in premiera.

SET 1, 2-2 Kulichkova a avut 40-0 la serviciu, Niculescu a recuperat doua puncte, insa game-ul a intrat in contul rusoaicei. Egalitate dupa 20 de minute de la prima minge jucata.

SET 1, 2-1 Un game extrem de lung pe serviciul lui Niculescu. Peste opt minute pentru trei egalitati. In cele din urma Niculescu isi castiga serviciul si revine la conducere.

SET 1, 1-1 Kulichkova egaleaza la randu-i dupa un game solid de serviciu cu forehand castigator la 40-30.

SET 1, 1-0 Niculescu incepe cu un game solid si conduce 40-0 cu un prim serviciu as. Comite insa si prima dubla greseala din meci. Kulichkova trimite in fileu dupa un schimb prelungit si Niculescu obtine primul game al meciului.

9:27 Incepe meciul cu Niculescu la serviciu.

9:23 Arbitru in scaun va fi Tamara Vrhovec din Croatia. Niculescu si Kulichkova nu s-au mai intalnit niciodata pana acum.

9:18 Cele doua jucatoare au patruns pe terenul numarul 3, un teren plasat in imediata vecinatate a arenei Margaret Court, a treia ca marime de la Melbourne Park.



Monica Niculescu pierde in turul 2 la Australian Open