Australian Open

Australienii i-au anulat viza lui Novak Djokovic si-l trimit acasa cu primul avion. Tatal jucatorului: “Imi tin baiatul in captivitate. E o lupta pentru lumea libera”

Sursă foto: https://www.telegraf.rs

Jucatorul sarb a ajuns, miercuri, in Australia pentru a-si incepe sezonul in circuitul mondial profesionist, insa este tot mai probabil ca va face cale intoarsa.

Liderul mondial nu este vaccinat asa cum solicita autoritatile australiene, dar a ajuns la Antipozi cu o scutire medicala de la vaccin.

Publicatia sarba Telegraf sustine ca Novak Djokovic a fost plasat in custodia politiei de frontiera din Australia, fiind singur intr-o camera, fara telefonul mobil si pazit de doi politisti pentru a nu comunica cu exteriorul.

Viza de intrare a sarbului in Australia a fost respinsa de autoritatile australiene si astfel Djokovic va fi obligat sa paraseasca tara in cursul zilei de joi.

Familia lui Djokovic vrea sa atace in justitie decizia politistilor de frontiera care i-au anulat liderului mondial viza de intrare in Australia, anunta The Age.

“Nu stiu ce se intampla. Imi tin baiatul in captivitate de cinci ore”, a declarat Srdjan Djokovic, tatal jucatorului de tenis, pentru agentia rusa Sputnik.

“Aceasta lupta este pentru lumea libera, nu este doar o lupta pentru Novak. Este o lupta pentru lumea intreaga”, a mai spus tatal liderului mondial ATP.

Novak Djokovic a obtinut viza pentru Australia pe baza unei scutiri medicale prin care acesta proba trecerea prin boala covid in ultimele sase luni, asa cum solicita autoritatile australiene in cazul persoanelor nevaccinate.



Australienii i-au anulat viza lui Novak Djokovic si-l trimit acasa cu primul avion. Tatal jucatorului: “Imi tin baiatul in captivitate. E o lupta pentru lumea libera”