Australian Open

Australienii au albit-o pe Sharapova intr-un interviu demn de Hollywood

Sursă foto: twitter.com/australianopen

Dincolo de controversa generata de invitarea Mariei Sharapova pentru a aduce in scena trofeul castigatgoarei la feminin, in conditiile in care campioana din 2017 – Serena Williams nu participa in acest an, organizatorii de la Australian Open au mistificat complet istoria recenta a rusoaicei prinsa dopata chiar la Melbourne in urma cu doi ani.

Sharapova, invitata doar pentru motivul ca este o fosta lidera mondiala si castigatoare a turneului in urma cu zece ani, a adus trofeul in scena inaintea tragerii la sorti, dupa care a stat la o discutie amicala cu un tip extrem de sarmant si de prietenos cu intrebarile.

Discutia a pornit de la intrebarea de incalzirea “cum ti-ai petrecut Craciunul” si a continuat in directia revenirii din 2016 la Tianjin, unde Sharapova a castigat primul turneu dupa suspendarea pentru dopaj.

Evident ca niciun moment nu au fost folosite cuvinte precum “revenire”, “suspendare” sau “dopaj”, ci sintagme alese precum "timp liber", "afara" etc. Nu s-ar fi incadrat in tiparul corectitudinii politice pentru o jucatoare dovedita ca trisoare si care, vedem, beneficiaza de o campanie sustinuta pentru spalarea imaginii.

Sharapova a mai povestit apoi ca a profitat de perioada in care a fost “off” pentru a experimenta activitatea de “intern” la compania publicitara pe care o conduce, la Nike si pe langa presedintele NBA.

De asemenea, rusoaica a marturisit ca a urmarit circuitul feminin cat timp a stat departe de tenis si ca spera sa revina cat mai repede in top. In prezent ocupa locul 47 mondial.

Asadar, un interviu cel mai probabil dinainte regizat, cu vorbe si teme bine alese, care sa nu aduca atingere unui sportiv care a inselat increderea tuturor, de la fani la colegele de circuit.



Australienii au albit-o pe Sharapova intr-un interviu demn de Hollywood