Australian Open

Adversarele jucatoarelor din Romania in primul tur la Australian Open

Joi noapte a avut loc tragerea la sorti a meciurilor de pe tabloul principal de simplu de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, unde Romania va fi reprezentata de patru jucatoare, doua dintre acestea cotate ca favorite. Meciurile din primul tur sunt programate luni si marti dupa un orar inca nestabilit.

Simona Halep, cap de serie numarul 11, va debuta impotriva unei jucatoare venita din calificari si teoretic are o buna sansa de a avansa in turneu.

Daca va trece de primul tur Halep va juca in runda secunda cu invingatoarea dintre Varvara Lepchenko (SUA) si Lesia Tsurenko (Ucraina).

Sorana Cirstea incepe la randul sau turneul de la Antipozi ca favorita, fiind cotata cu sansa a 21-a la castigarea competitiei. Cirstea o infrunta in prima runda pe Marina Erakovic din Noua Zeelanda.

Monica Niculescu, cea mai in forma jucatoare romana a momentului in debutului anului, cu doua sferturi de finala jucate la Shenzen si Hobart, intra in turneu contra lui Shahar Peer din Israel.

Cea mai grea misiune in primul tur o are Alexandra Cadantu, sportiva care porneste cu sansa a doua in fata italiencei Flavia Pennetta, a 28-a favorita.

La masculin, Victor Hanescu va intalni in primul tur un jucator venit din calificari si, daca va trece de acesta, are sansa sa-l intalneasca in turul doi pe canadianul Milos Raonici, cap de serie numarul 11.



Adversarele jucatoarelor din Romania in primul tur la Australian Open